Astra F mi Yoksa G mi?

kardeş kavgasına dönmesin arkadaşlar
tüm modellerin kendine göre artıları eksileri seveni sevmeyeni vardır elbet, bence güzel bi başlık herkes sevdiği yönlerden sevmediklerinden bahsetsin işte,
kimse başkasının aracını eleştirip küçük görmeye kalkmamış zaten
evet burda gram küçük görme yoktur abi aracı olduğu için buraya yazmamışki ben F kasayı G kasadan daha çok seviyorum demiş o kadar;) herkesin görüşüne saygı duymak lazım bende sedan G kasalara hiç ısınamadım mesela yani buda benim görüşümdür ;) gözüme acaip kaba geliyo ;) ama bi enjoy hb bi G kasa neden olmasın bence dizaynı çok güzel;)

Bu F kasa makyajı ve aksesuarı kaldırıypr.ben ne GSİ lar gördüm şaştım kaldım yaw.üstelik ralli yarışlarında uzunca yıllar başarılı sonuçlar çıkarmıştır F kasa GSİ bilmiyorum G kasa kullanıldımı.Muhtemelen kasanın aerodinamik yapısı F kasayı daha sportif bir araç yapıyor.Bildiğim kadarıyla G kasanın astra sport modeli pek tutulmadı.Ama F de hem FSİ hemde Ecotec motor çok başarılı oldu.155 ve 136 bg.

Bence kesinlikle Astra F opel tekrar üretse aynı arabayı gider hemen sıfırına yazılırım. :)

bence hb olarak G kasa, sedan olarak F kasa.

tekrar üretse ben de hemen yazılırım 0 ına
süper olur valla
ama olsun benim de motorum 0 :D:D:D

eskiden iyiydi tabi cok ama eskiden 1996 1997 de bizim broadway ımız varken agzımızın suyu akarak bakardık f kasaya ama artık yaşlandılar çaga ayak uydurmak lazım ASTRA G (mümkünse n-joy) :D

öyle mucize bi tasarım ki 10 senedir üretimde astra G

Geri