Astra F mi Yoksa G mi?

Teknoloji Bakımından G Kasa Daha Üstün Çizgiler taşıyor gibi, bende G kasa hastasıydım ki hala hastasıyım.Araba Alırken Hep G Kasaya Baktım F Kasanın Tiplerine hiç Bakmadım ama Umduğun Deil Buldugun Derlerya F Kasa 97 GLS HB aldım.Şimdide iyiki almışım diyorum :D Hergun Balkondan Arabamı İzliyorum

O Yüzden %51 F Kasa % 49 G Kasa Diyorum Ben :D

Ne zaman Astram var desem Çevremdekilere O ßir önceki qüzeL kasa oLan mı derLer. ZihinLerde yer Etmiş.Krakteri Oturmus ßir modeL . ßencede Astra G

Teknoloji Bakımından G Kasa Daha Üstün Çizgiler taşıyor gibi, bende G kasa hastasıydım ki hala hastasıyım.Araba Alırken Hep G Kasaya Baktım F Kasanın Tiplerine hiç Bakmadım ama Umduğun Deil Buldugun Derlerya F Kasa 97 GLS HB aldım.Şimdide iyiki almışım diyorum :D Hergun Balkondan Arabamı İzliyorum

birazdaha sabretsen G kasada alırdın aralarında çok fazla fark yokki fiyat olarak.

üstten görünüş süper ama :D,
arka planının delisiyim f kasanın, çok hoş çizgisi var

Ne zaman Astram var desem Çevremdekilere O ßir önceki qüzeL kasa oLan mı derLer. ZihinLerde yer Etmiş.Krakteri Oturmus ßir modeL . ßencede Astra G

ben de öyle soranlara en eski kasa diyorum hee iyi arabaydı onlar diolar :D:D

üstten görünüş süper ama :D,
arka planının delisiyim f kasanın, çok hoş çizgisi var

ben de öyle soranlara en eski kasa diyorum hee iyi arabaydı onlar diolar :D:D
Aynen Hakan abi üstten yani balkondan bakmaya doyamıyorum bide sokağın aydınlatması sarımsı aracada çaprazdan ışık vuruyo böle bi kısmı turuncumsu bi kısmı bej bi kısmıda şampanya rengine dönüşüyoya o an işte benim bittiğim andır;) gerçekten çok estetik araçlar tabiki modeline baz alarak sölüyorum bunu:)ayrıca eskikasa diye piyasada çok küçümseyen var malesef ve sonra 2de 105 görünce herkesin dili tutuluyo :D:D:D
o yüzden F kasa anlatılmaz yaşanır bu bu kadar basit;) ayrıca ben eskikasa dedimmi hani şu GSi modelinin kasasındanmı diyolar banada :D:D:D

Aynen Hakan abi üstten yani balkondan bakmaya doyamıyorum bide sokağın aydınlatması sarımsı aracada çaprazdan ışık vuruyo böle bi kısmı turuncumsu bi kısmı bej bi kısmıda şampanya rengine dönüşüyoya o an işte benim bittiğim andır;) gerçekten çok estetik araçlar tabiki modeline baz alarak sölüyorum bunu:)ayrıca eskikasa diye piyasada çok küçümseyen var malesef ve sonra 2de 105 görünce herkesin dili tutuluyo :D:D:D
o yüzden F kasa anlatılmaz yaşanır bu bu kadar basit;) ayrıca ben eskikasa dedimmi hani şu GSi modelinin kasasındanmı diyolar banada :D:D:D
2. vitesde 105 mi???:eek::eek::eek:

ee namı var gsi ın
2.vites 105i hiç söyleme zaten :rolleyes:

bikaç değişik f de denenmiştir ;)

Arkadaşim sen şimdi resmen soyuna sopuna kufur etin ya ne demek bu şimdi tamam rengler ve zevkler tartişilmaz ama astra g ye nekadar cirkin bir araba yakiştirmasi yapip astra f ye super dizayn edilmiş demek sacma oldu biraz ya

ee namı var gsi ın
2.vites 105i hiç söyleme zaten :rolleyes:

bikaç değişik f de denenmiştir ;)
pistonları kaputun üstünden toplamayasın sonra 1.6 F kasalarımızda 2.vites 105 çok fazla be.yazzıktır gğnahtır arabaya:D..modifiyemi ettin yoksam:D..bide borpower koy 120 ye kadar çıksın:)

F kasa sedanların arka tasarımı berbat. çok itici geliyo bana...

Geri