Astra F mi Yoksa G mi?

ya g kasanın sedanını niye sevmiyorsunuz anlamadım gitti.araba zaten oturaklı araba hb olunca kıcından kesılmıs gıbı gelıyor bana.tabi bu benım fıkrım.zaten sedan alcaz diye 4 ay arabasız kaldık.yer gök hb kaynıyor ama sedan satan nedense az.

tabikide f kasa...forumda okuduğum kadarıyla f kasa daha sorunsuz g kasaya göre...g kasa bugün bile üretilen bir araç tamam ama bugün showroomdaki g kasa berbat üretmeseler daha iyi...astra g full beyaz tabikide süper...

tabikide f kasa...forumda okuduğum kadarıyla f kasa daha sorunsuz g kasaya göre...g kasa bugün bile üretilen bir araç tamam ama bugün showroomdaki g kasa berbat üretmeseler daha iyi...astra g full beyaz tabikide süper...
senin imzadaki astranın jantlarına bayıldım be.çok şık duruyor.maşallah.

birazdaha sabretsen G kasada alırdın aralarında çok fazla fark yokki fiyat olarak.

evet aslında pek fazla fark yok ama benim elimde 13,500 civarı vardı, para üstüne biraz koyupta almaya kalksam G bu sefer alım satım bilmem ne parası kalmayacaktı :D o yuzden f kasa alınca sıkıntıya girmeden aldım.ama G kasa pek yok demeyelimde en aşağısı 17 dedi :S 98 modeline. isyan etmiştim o zman

astra classicleri geçecen de edition 2001 nasıl mesela ;)

Bu zerafet başka arabada yok
4335pict1795was8bm7.jpg

Bu da Asrta G :)

opel10.jpg

astra_extreme07.jpg

opel0012vd7.jpg

url

aa01-00astra_xtreme1.jpg

Geri