ya g kasanın sedanını niye sevmiyorsunuz anlamadım gitti.araba zaten oturaklı araba hb olunca kıcından kesılmıs gıbı gelıyor bana.tabi bu benım fıkrım.zaten sedan alcaz diye 4 ay arabasız kaldık.yer gök hb kaynıyor ama sedan satan nedense az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin imzadaki astranın jantlarına bayıldım be.çok şık duruyor.maşallah.tabikide f kasa...forumda okuduğum kadarıyla f kasa daha sorunsuz g kasaya göre...g kasa bugün bile üretilen bir araç tamam ama bugün showroomdaki g kasa berbat üretmeseler daha iyi...astra g full beyaz tabikide süper...
birazdaha sabretsen G kasada alırdın aralarında çok fazla fark yokki fiyat olarak.
tabikide f kasa...forumda okuduğum kadarıyla f kasa daha sorunsuz g kasaya göre...g kasa bugün bile üretilen bir araç tamam ama bugün showroomdaki g kasa berbat üretmeseler daha iyi...astra g full beyaz tabikide süper...
teşekkür ederim....senin imzadaki astranın jantlarına bayıldım be.çok şık duruyor.maşallah.