F kasa sedanların arka tasarımı berbat. çok itici geliyo bana...
nassı yani
g kasa sedandan çok daha güzel bnce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F kasa sedanların arka tasarımı berbat. çok itici geliyo bana...
uzun süre yüklenirsek belkipistonları kaputun üstünden toplamayasın sonra 1.6 F kasalarımızda 2.vites 105 çok fazla be.yazzıktır gğnahtır arabaya..modifiyemi ettin yoksam..bide borpower koy 120 ye kadar çıksın
maşallah ozaman.o devirlerde az değil dikkat et.elk kesmiyomu 6500 de?uzun süre yüklenirsek belki
kat iptal sadece, o da bi zaman gitmiş ölece kalmış
ama gidiyo hakkaten, o kadar da kasmıyo 6000-6500 d. arası 105i görüyoruz
redline a daha çok var
beğenmek zorunda mıyım arkadaşım... en gıcık olduğum sedan. ama HB'sini severim. o çok daha şık... G'den daha şık değil amanassı yani
g kasa sedandan çok daha güzel bnce
hiçbiryerde küfür yok sakin ol bence.fikrimizi söylüyoruz.sen beğenmiyosan beğenmiyorum de.böyle agresif yorumlar huzur bozar.Arkadaşim sen şimdi resmen soyuna sopuna kufur etin ya ne demek bu şimdi tamam rengler ve zevkler tartişilmaz ama astra g ye nekadar cirkin bir araba yakiştirmasi yapip astra f ye super dizayn edilmiş demek sacma oldu biraz ya
e onları herkes beğenirF kasanın sadece 94 GSI'ını beğeniyorum.G kasa deyince de tartışmasız Bertone Turbo.İkisi de başka güzel, ayırım yapamam.
yok bi defa tartmak için, burak'tan duyunca bi deneyeyim dedimmaşallah ozaman.o devirlerde az değil dikkat et.elk kesmiyomu 6500 de?
ağzının tadını biliyosunF kasanın sadece 94 GSI'ını beğeniyorum.G kasa deyince de tartışmasız Bertone Turbo.İkisi de başka güzel, ayırım yapamam.