Astra F sedan Lastik seçimi

aselocan 77

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar, aracım 98 astra 1.6 gls sedan. Şu anda üzerinde 195-55-15 nokian marka lastikler var. 4 yıllık lastikler artık değiştiricem, sizce aynı ölçülerde mi devam etmeliyim yoksa ölçüyü değiştirsem performansa yada tüketime olumlu etkisi olurmu birde marka olarak neyi tavsiye edersiniz. Cevapları ölçü ve marka olarak yazabilirsiniz. teşekkürler.

Genelde 55 pahalı oluyor o yüzden ben 60 a dönmüştüm daha önce michelin kullandım memnun kalmadık özellikle ön lastiklerde yırtılmalar oldu şu anda 2 sene önce bridgestone turanza er300 aldık 30bin km oldu hiçbir sorun yaşamadık.

195 / 55 r15 yerine daha uygun fiyatlı 185 /60 r15 te tercih edilebilir
marka olarak michelin veya bridgestone

ben miclen alıcaktım ama balon yapar yumuşak dediler continantal H tipi performans taktım 195 45 16 kullanıyorum çok memnunum sizede 195 55 15 tavsiye ederim enson kullandığım buydu 16 jant takmadan önce

Açıkçası aracın ilk lastikleri fabrikadan continentaldi 35bin km de hamuru dağıldı değiştirdik, bundan önceki lastik michelindi 80bin km yaptı hiç bi sorun çıkarmadı
Şuanki lastikler michelin 48bin km oldu değişme vakti yanaştı bir tanesi değişti balon yaptığı için ( çok büyük değildi ama lastik bu riske etmek istemedik )
Lastik performansı olarak gayet memnunum yola tutunuşu lastik sesinin az olması frenaj
Biraz yumuşak bir lastik ama eğer köy yolunda kullanmayacaksanız ya da her ışıklarda biriyle yarışmayacaksanız hiç bir sıkıntısı olmaz
Lastik alırken ekonomi olmaz görüşündeyim sonuçta aracın ne kadar iyide olsa 4 lastik üzerinde gidiyor ucuz lastikler belli bir km sonra bütün özelliğini kaybeder

arkalara205 50 15 önlere 185 50 15

Geri