Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sw alırsın ama satarken göbeğin çatlar bende asrta g sw vardı sedanına 15 bin liraya satılırken 13 e ben zor sattım.sw alırken elden çıkarmayıda göz onunde bulundurun bence
Abi öyle diyosunda senin araban 200.000 km deydi O yüzden geç satıldı.Sattığın adamda ilan açmış,çoooooook zor satar.
Siz düşük km li bir statıon alın keyfinize bakın bizimki 94 modeldi 165.000 km deydi.Genel bakım dışında para harcadım ama tamamen keyfi aksesuar içindi.
Bu arada satma konusunda sıkıntı çekmedik.Ön 2 çamurluk değiştiği halde,adam sıradan ustaya bile göstermeden aldı.94 modeli 10.000 tl ye. Sonra sıkıştı bizde ucuza geri aldık
sw aracın keyfi bambaşka bizde hep aile işi derler ama amerika avrupada gençlerin en çok tükettiği araçlardan biri sw lar o yüzden zaten audi gibi firmalar rs versiyonları yapıyorlar yada touring versiyonları yapıyorlar..