ASTRA F Üst Kapak Contası

belphegor31

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün sanayide ateşleme bobini değişimi sırasında buji yuvalarında yağ tespit ettik üst kapak contasında kaçak var galiba conta 40tl civarı bir rakam dediler ama işçilik ne tutar ve zahmetli bir işmidir ve komple yağ değişimi gerekirmi? Cevaplarsanız sevinirim.

Kendin yapamiyorsun? basit 10tl ver fazla verme yaptirirsan

bizim elimizdden gelmez galiba :D ama işçiliğede en aşşa 100tl alırlar diyo forumdaki arkadaşlar ustanın dediği üst kapak sökülüp manifolt alınacakmış conta değişicek geri toplancak ama merak ettiğim komple yağ değişimi gerekirmi?

10 tl az değilmi?

Üst kapak contası değişiminde komple Yağ değişimi gerekiyormu acaba?

bizim elimizdden gelmez galiba :D ama işçiliğede en aşşa 100tl alırlar diyo forumdaki arkadaşlar ustanın dediği üst kapak sökülüp manifolt alınacakmış conta değişicek geri toplancak ama merak ettiğim komple yağ değişimi gerekirmi?
manifolt ile ne ilgisi var anlayamadim üst lastik contanin...bobin söküllür,bujiler arti yan hortumlar arti simdi aklimda degil 8 tane galiba 8lik civata..
sonucta motor contasi degilki

ben benzinlikte deyiştirmiştim :D

manifolt ile ne ilgisi var anlayamadim üst lastik contanin...bobin söküllür,bujiler arti yan hortumlar arti simdi aklimda degil 8 tane galiba 8lik civata..
sonucta motor contasi degilki

usta bi kaç vida dışarda gerisi manifoltun altında dedi yağ değişimi gerekiyormu onu merak ediyorum yağ boşaltılcakmı işlem sırasında:D

usta bi kaç vida dışarda gerisi manifoltun altında dedi yağ değişimi gerekiyormu onu merak ediyorum yağ boşaltılcakmı işlem sırasında:D
Arkadaş üst kapak contasını kastediyor.piyano contayı değil

Geri