- Konuyu Başlatan
Valla guzel kombinasyonlar var...
ama kulağına küpe olsun aman diyeyim silindir kapağını elleme.
hele aşlama falan .. sakın.
dostum port polish ve taşlama düşünmüyorum zaten teşekkür ederim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla guzel kombinasyonlar var...
ama kulağına küpe olsun aman diyeyim silindir kapağını elleme.
hele aşlama falan .. sakın.
fiyat makul seviyedeyse şanzımanı dişlilerini komple değiştirmeye hazırım, çok şükür akıl veren yok bana. kendi araştırmalarım sonucunda buluyorum. akıl verecek birisini arasam burda modifiye firmalarına giderim. amacım öğrenci olduğumdan sizlere danışıp kazıklanmamak. parayı kolay kazanmıyorum herkes gibi... şimdi diyorum kendi kendime 205 gti aracımı satmayıp bunu modifiye etseydim diye... astra 1.6 ların modifiye parçaları pek bulunmuyor heralde. herşeyin hayırlısı.
yetkili servis tigranın beynini astra f e daha önce bir müşterinin isteği doğrultusunda kopyaladıklarını belirtti. isteyene telefon vereyim.açsın sorsun.astra sportive dişlisini onno usta tavsiye etmiş birine yıllar önce ordan hatırlıyorum...
dostum tavsiyen üzerine vaz geçtim, napim bu motordan 15hp bile alamıyorum yazık bana ahhh ahhhh bir 96-2000 arası civic im olsa 1500ytl ye sıfır turbo kiti satılıyor onu alırdım valla ama benimkine turbo parası ölüsü 6lira gider. ben en iyisi seneye bir gsi alayim, orjinal hali bana fazlasıyla yeter. teşekkürler...işte o senin fiyatı makul seviyedeki düşündüğün malzeme modifiye için ayıdıgın parasının %25 i na mal olur.
ama sadece o şanzuman dişlisini veyahut komplesini değiştirsen gene eline bişey gecmez cünkü güç yokki.
haa yok ben sırf arabayı kalkış için kullanıcam dersen son hız önemli değil diyorsan sana kısa oranlı şanzuman bulalım.
bu arada kimse kolay para kazanmıyor merak etme....
1.6 motora istedigin gibi bir modifiye yapmak zor diyoruz.
oyüzden böyle az cevap geliyor.
opelin atmosferik motorları mod'a pek uygun değil.
yanii%5 lik bir artış içinde dünyanın paraları dökülüyor sonuc tatmin etmiyor.
sonra cok pişman olacaksın.
o yüzden söylüyorum...
haa yok ben araba aşıgım dersen eğer 10.000 ytl lik arabaya 20.000 ytl harcayan insanlara var onlar gibide yapabilirsin...
araç motorunuz zaten suanda ecotech yanii ekonomi için yapılmış bir motor.
senin yapacagın enmantıklı şey bana göre arabanı satıp elindeki 2-3 milyarı ekleyip güzel tatmin edecek bir araba almak....
turbo turbo turbo....
gel senide alalım bizim zümreye abi