herkese tekrar selam, forum kirliliği yaratmayayim diye tekrar buraya yazıyorum. bir tane 95 model sfi gsi buldum. pazarlık yapacağız yakın zamanda. araç siyah. hor kullanılmamış ancak 1 kaç ufak tefek sorunu var.
egr valfi temizlenecek,yada iptal edilecek.
yağmurlu havalarda abs çalışmıyor.
keyfe keder 4 lastik.
tc tuşu yok.
aks lalelerinde sorun var.
araç içinde 1-2 çok ufak kozmetik hatalar düzeltilecek.
benim tahminim 4 amartisör değişecek(patlak değil)
arkada torsiyon var yanılmıyorsam. arka taraf önden biraz alçakta duruyor o ayarlanacak.
baskı balata kesin değişecek.
aracın motor şanzıman sorunsuz.şaseye şirayet eden kazası yok,tavan hariç 3-4 yerde boya var. bence dışı önemli değil.araba orta yaşlı bir abimizde.daha önceki sahibide orta yaşlıymış.gençlerin eline yeni düşecek
motorda 1kaç müşür değişmiş.sıfır orjinalleri takılmış.arabanın alt takımda rot başı vs gibi parçalar yenilenmiş ve ön arka rot ayarı yapılmış.bide aracın kaskosu devam ettirilmiş. bu çok önemli avantaj.
arabada ekstra sunroof var.siyah renk kilometresi tam hatırlamıyorum ama 200binin altında bir rakamdı. aracı alırsak küçük miktarında ödeme kolaylığı sağlayacak.bu yüzden kafama yattı gibi. sizce bu araba ne kadar eder? fiyat konusunda yardım bekliyorum sizden. birde sfi alırken nelere dikkat edilmeli? neresine kesin baktırmalıyım? pahalı ve sık bozulan parçaları neler kısaca yazarmısınız? cevaplarınızı bekliyorum dostlar