Astra G 1.4 16v daha fazla performans istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar x14xe kodlu astra aracim sollamalarda beni cok korkutuyor daha hizli akselerasyon yakalamam icin neler tavsiye edersiniz uzun yolda corsa`lar bile geciyor bazen ?cok tesekkurler

arkadaslar x14xe kodlu astra aracim sollamalarda beni cok korkutuyor daha hizli akselerasyon yakalamam icin neler tavsiye edersiniz uzun yolda corsa`lar bile geciyor bazen ?cok tesekkurler
bendede 1,4 90 beygir astra g var.eğer iyi hızlansın diyorsan düşük viteste gazı kökliceksin.ne yazıkki yüksek viteste çok zor toparlıyor.küçük motorun eksileri işte. küçük viteste yüksek devirde motoru yoracak ve yakıt sarfiyatını artıracaktır.benim tavsiyem riskli sollamalara sakın girme araba kurtarır deme.bizim araçlar hız için değil ekonomi için yapılmış bunu unutma.

malesef pek bise yapamazsın

Benim aracımda 1.4. Bence de arkadaşların dediği gibi gazı köklemeden sollamaya kalkma, aracın limiti belli zaten, birde lpg yoksa hemen taktır.(nasılsa hız yapamadığımıza göre sonuna kadar ekonomi ;))

mantzel diye aratirsan forumda cok sey var...

vites dusmeden gecmiyorum zaten o hatayi 1 defa yaptim ford transit`e giriyordum lpg tawsiyeleri icin saolun burda daha icat olmadi lpg :P

kalkışta ve hız konusunda bir performans istiyorsan benim için yakıt sorun değil diyorsan eğer Kesici iptali ypa.. kesiciyi iptal ettirirsen devir saatinin sonunu görür daha sağlam sündürebilirsin.Aracım Opel Astra GL 2001 kasa 1.4 90 BG .. Tüp var. Kadran 220.Tüpte 195 i vurdum :)Kesici iptal et keyfine bak motor sesini dinle. :)

kafanıza çok takılıyorsa en güzeli araç değiştirmek aslında...

1.4 araçta yapabileceğiniz iki şey var biri aracı değiştirmek diğeride matzel emme manifoldu değişimi + chip + açık hava filtresi

Değil opelin 1,4 ile almanların hiç biriyle "özel üretim gt.mt tarzı hariç " normal araçta performans aramayacaksın hele 1,4 ile hatta 1,6 ile bile buna yeltenmeyeceksin performans istiyorsan birinci önceliğin performansa japon gideceksin civic,subaru gibi seri araclar bakacaksınnn

Geri