Astra G 1.4 16v daha fazla performans istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.4 lerin bilindik özellikleri bizim tanıdıkta da var bide klimayı açınca sollamaya bile giremiyorum demişti bizde o yüzden 1.4 ten uzak durduk arkadaşlarrın dediği gibi hava filtrelernde değişiklik yaparak belki biraz performans alabilirsin ama ne kadar fark ettirir bilemiyorum.

Ben zaman zaman akrabamın 2004 model Z1.4XE motor kodlu Astra G Twinport aracını kullanırım, araç şehiriçinde özellikle düşük devirlerde beklendiğinden çok çok atak sayılır, klima açıkken bile hiç fena değil, yüklü olarak uzun yolda kullanmadım, sadece 3 kişi ile 100 km kadar bir yolculuk yaptık genel intibam bu aracın motoru 1.4 için fazlasıyla yeterli.

1,4 twınportlar ıyı gıdıyor savaş abı 1,4 ecoteckler aracınıza bakımını yaptırın derım kurum temızlegı genel bakım yapıtırın sorununuz duzelcek buyuk ıhtımal fazla belklentıye gırmeyın hava fılıtre ıle olcak ış degıl

bende de 1.4 twinport var. wallaha şehir içinde Vectra B den iyi diyebilirm. kalkışları daha atak ve seri. vectra da bu seriliği yakalamak için motorun baya bir zorlanması gerekiyor. kasa ağırlığından sanırım. ama uzun yollarda vecrtaların plakalarını bagaj kapaklarından izlemek zorunda kalıyorum :) vecrta kullanırken plakaları dikiz aynasından görürdük :):)

Z kodlu motorlar daha seri diyorlar ama 1.4 ün X kodlu olanı kullanmadığıdam yorum yapamıyacağım.
araç 1.4 ile sizi memnun edemiyorsa chip mip işini geçeceksin.1.4 araca ne yapsan aslan olmaz. birbirlerine yakın performanslar sunan ya 2.0 benzinli yada 1.6 dizel araç alıp performansa doyacaksın. sollamalar kabus değil zevk haline gelecek :)

z motorlar bakımsızsa x motordan daha kötu yuruyor emın olun aslında x motor daha serı gaz yıyor gaz kelebegı mekanık tellı
z motorun gaz kelebegı elektronık oldugundan tempıkme suresı bıraz gec bakımlı z motor ıyı yuruyor kurum yaptırdıtmadıgınız surece sorun yok hep elektronık tek sıkıntı o

benım aracımda 1.4 tuplu ve 17 jantlı çokta güzel gidiyo yani varsın düşük modelli araç sollasın senı sen opelin keyfine bak:))

aynı sorun bende de var özellikle klima açıkken :(

hız konusu aracın sizden önce yada sizdeyken nasıl kullanıldığıyla ilgisi bence çok önemli. 1.6 motor edition sahibiyim kadrajım 220 aracımın 200 km neti var. ayrıca geçenlerde başıma geldi 2005 model astranın yetişicem diye arkamda yanacağını sandım :D benim düşüncem lpg yüzü görmemiş araçlardan daha fazla performans alıyorsun.

Geri