ASTRA G Bagaj aydınlatması led

halilaksoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bagaj içersinde bulunan lamba yeterli gelmiyordu, int araştırdım ve şerit led ile bu işi yapanları gördüm. şerit led larak bu işi resimlerde gördüğünüz gibi 1 saat gibi kısa bir sürede kendim çözdüm. yorumlarınızı bekliyorum.

71935066.jpg

71191955.jpg

75881684.jpg

14012450.jpg

29252471.jpg

52479060.jpg

12991810.jpg

Aydınlatma yeri olarak olması gereken yerde. Ama hareketli parçalara çok gerekmedikçe bu tür uygulamalar yapmaya karşıyım. zamanla o kablolar aşınıp kırılıp kısadevre vb. neden olabilir. Sedanlar da orası müsait ama HB lerde kapı kilidinin altındaki piastik parça daha uygun bence.

attachment.php

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 568
Son düzenleme:
kabloyu şimdilik normal lambaya bağladım yakın zamanda soket alıp kabloyu öğle bağlayacağım sökmek gerekirse soketten ayırmak kolay olur. tavsiyen için sağol senin resimdeki de değişik olmuş

Güzel fikir ve çalışma ;)

güzel olmuş elinize sağlık. ne kadara aldınız led şerit lambayı?

güzel olmuş elinize sağlık. yaklaşık 1 metre şerit led kullandınız sanırım ama bence bagajı o kadar aydınlık yapmaya hiç gerek yok. benzer uygulamayı bende yaptım sedan araca 25-30 cm led ile yeterince ışık sağladım. şerit ledin metresi 10 tl idi.

güzel çalışma bizim TÜRK milleti bu işleri gercekten biliyor :D

elektriği nerden aldınız arkadaşlar

Elektrik bagaj aydınlatmasına giden kablodan alınabilir. Böylece yalnızca bagaj açıldığında yanar.

Bir de Cengiz Bey'in yıllar önce belirttiği gibi aydınlatma doğru yere konumlandırılırsa hem daha sağlıklı olur hem de daha hoş görünür.

tttrunk1.jpg

Geri