**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar..Merak ettim acaba astra g kullanan üyeler araclarının hangi özelliklerini beğenmiyorlar??Bunları belirtirmisiniz...Ben beğenmediğim özellikleri belirteyim..(Böyle konu açtıysam aracımı sevmediğim anlamına gelmez tam aksine...)

**Arka plaka aydınlatması plakanın üzerinde olabilirdi..
**Araca arkadan bakıldığında tamponun altından biraz alt takım görünüyor sanki tampon eteği biraz daha geniş olabilrdi..

Şimdilk aklıma gelenler bunlar..Sizlerin yorumlarıyla devam ederiz..Tekrar belirtiyorum aracımı çok seviyorum sadece merak ettiğim için böle bi konu açtım..

**Arka plaka aydınlatması plakanın üzerinde olabilirdi..
**Araca arkadan bakıldığında tamponun altından biraz alt takım görünüyor sanki tampon eteği biraz daha geniş olabilrdi..

Plaka aydınlatma konusuna katılıyorum.
Genellikle gece kısa süreli park sırasında park lambaları açık bırakıyorum.
Öyle zamanlarda çok fazla parlak görünüyor.

Tampon o kadar kötü durmuyor bence. En azından şuraya buraya sürterim korkusu olmuyor.
Geri park ederken kazalen kaldırıma çıksa bile doğrudan teker çarpıyor çıkıntılara.

Kendi fikrimi yazacak olursam, kabin aydınlatmasının kapatılamaması eksi nokta.
Bazen kapı açıldığında ışığın yanmamasını istiyorum, ama olmuor.
Ayrıca kapının kapanması biraz daha kolay olabilirdi.

kapılar kapanınca çok sert bir ses çıkıyor ne bileyim wv filen daha to bir ses çıkıyor birde opelin kronik derdi sağından solundan gelen takırtı ve gıcırtıları

tek beğenmediğim dar iç mekan o kadar !!!

Bu konu aklıma gelmişti açılmış iyiolmuş benim deliolduğum kornaların düğmeolması acilbirdurumdadireksiyonda döndürüyosanız arada bulkornayı.

Bence Arka Görünüm Iyi.dingil Görünmesinden Iyidirrrr.ottonun Dediği Gibi Korna Bir Sorun Bence.ve En Büyük Sikintim Rüzgar-lastik Sesi.

Ön tekerlekten gelen tıkırtı sesleri, içeriye fazlaca ses vermesi, egr valfi, iç aydınlatmanın yetersiz olması, ama bunlar halledilir tabiki.
Benim en önemli sorunum (söz meclisten dışarı) serviste yaşanılan problemler.

Son düzenleme:
tek beğenmediğim dar iç mekan o kadar !!!
Bende önceden Polo Classic vardı araba Astradan daha çok dardı..Arkaya oturan 3 kişi birbirinin üzerinde oturuyordu..Bence Astrada pek fazla darlık yaşamadım...
Ama kornanın düğmeli oluşu acil bi durumda düğmeye ulaşmayı biraz zorlaştırıyor...

Renault'ta da vardı benzer sorun. Sinyal kolundaydı düğme.
Ben hiç korna kullanmıyorum bunu farkettim.
Hep selektör. Yolda sakat yaya görürsem yavaşlıyorum.

En doğrusu zaten hocam yaşlılara sakatlara veya bebekli kişilere korna çalmamak lazım..Ama bazen mecbur kalıyoruz sokak hayvanlarına falan kullanıyoruz..Köpeğe sellektör yakıyorum suratıma bakıyor :)

Geri