**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu gece karanlıkta bagajı açınca farkettim.
Alttan aydınlatmalı plaka ışığı; hem arabanın arkasını aydınlatıyor, hem bagajın içini aydınlatıyor (hatchback olduğu için tahtaya ışık vuruyor ve yansıyor), hem de bagaj kolunu da aydınlatıyor.
Sanırım çok iyimser düşündüm ;)

1.korna yeri kötü seçilmiş
2.yol sesini içeri fazla alıyor
3.arka sis lambasının tekinde yuvası bile yok
4.anahtar kontak üzerinde iken gıcık diiiiit sesi :)

ama beğendiğim o kadar özellikleri varki bütün olumsuzlukları bir anda unutturuyor...

1 ok
2 yokbe okadar diil
3 onu hallettimdostum delik deldim arka sislere park ampülu taktım vede onlarıda parklara bağladım.tavsiye ederim tüm astralardan farkıolsun coupenin.
4.kıl bir durum iptal etsek?

1.arka süspansiyonlarından nefret ediyorum.burulma kiriş kullanılıyor olması hiç hoş değil.yol tutuyor ama fazlasını istediğinde ara ara insanı sıkıntıya sokuyor(bağımsız çok kollu olmalıydı bana kalırsa)
2.araç düşük dewirlerde çok yığılıyor.sanırım motorun gücü yüzünden oluyor bu durum
başka hiçbir sorunum yok çok şükür...

Yukarıda yazılan, kullanışsız korna düğmesi, arkada tek sis lambası, özellikle önden gelen lıkırtılar vb.ne ben de katılıyorum. Ancak otomatik vitesliler için geçerli olan bi şeyi daha ilave etmek istiyorum. O da şudur. Vites topuzu üzerinde bulunan over/drive (s) butonunun arkada olması. Toyota, ford vd. otomobillerdeki gibi topuzun sol yanında, mandalın altında olsaydı, kullanımı çok daha kolay olacaktı. Ne yazıkki onu bulabilmek için parmağınızla adeta arıyorsunuz. Bulduğunuzda ise dirseğiniz sağda oturanı rahatsız ediyor. Yani az-buz bi tasarım hatası değil. Selamlarımla..
ben cok kolay buluyorum sportif tuşunu.

astramm'a

Mutlaka öyledir. Ancak bu over/drive butonu, dediğim yerde olsaydı çok daha kullanışlı olmaz mıydı? Sağınızda oturan "aman, acaba engel mi oluyorum?" hissine kapılmıyormu Musa kardeş. Selamlarımla..

benim öyle bir sorunum hiç olmadı.deikerinizden benim araçta yok.çünkü otomatik değil.

Belki Opel yetkilileri bu direksiyon şikayetinden dolayı araçlarımıza yeni sistemli bi direksiyon verir :)

astra hb e arka bagaj kapagını acma dugmesının dogan gıbı olması hıc guzel olmamıs astra h lerdeki gibi olsa cok daha guzel olurdu bide kornaların dıreksıyonun kenarlarında olması

Geri