**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kapılar kapanınca çok sert bir ses çıkıyor ne bileyim wv filen daha to bir ses çıkıyor birde opelin kronik derdi sağından solundan gelen takırtı ve gıcırtıları
ewett eski aracım poloda lookk ediyodu ama bu astra da çaat ediyo ve diğerine kıyasla çok sinir bozucu bir ses

Daha önce de bu konu açılmıştı yanlış hatırlamıyosam ama ben de özellikle bu korna olayına çok gıcık oluyorum ... :mad:

1.korna yeri kötü seçilmiş
2.yol sesini içeri fazla alıyor
3.arka sis lambasının tekinde yuvası bile yok
4.anahtar kontak üzerinde iken gıcık diiiiit sesi :)

ama beğendiğim o kadar özellikleri varki bütün olumsuzlukları bir anda unutturuyor...

Yukarıda yazılan, kullanışsız korna düğmesi, arkada tek sis lambası, özellikle önden gelen lıkırtılar vb.ne ben de katılıyorum. Ancak otomatik vitesliler için geçerli olan bi şeyi daha ilave etmek istiyorum. O da şudur. Vites topuzu üzerinde bulunan over/drive (s) butonunun arkada olması. Toyota, ford vd. otomobillerdeki gibi topuzun sol yanında, mandalın altında olsaydı, kullanımı çok daha kolay olacaktı. Ne yazıkki onu bulabilmek için parmağınızla adeta arıyorsunuz. Bulduğunuzda ise dirseğiniz sağda oturanı rahatsız ediyor. Yani az-buz bi tasarım hatası değil. Selamlarımla..

Korna olayı gerçekten çok berbat.BAzen kornaya basmaya calısıyom ama olay bitmiş oluyo :) . Hanım da kornaya mı basacak tın diyor bende yoo sadece basmaya niyetlendim ama basmadım diye kıvırıyom :)

bende Njoy donanım paketinin Elegance donanım paketinin bir altı olmasına rağmen Njoyda 2 airbag bulunupta Elegance de 8 airbag bulunmasına kılım korna olayına da kılım bikaç şey daha vardı aklıma gelmedi ama hepsi bi yana
arabanın duruşu yetiyo herşeyi unutturuyo

arkadaşlar korna olayı:direksiyonu standart olarak kullanırsanız baş parmağınız tam düğmeye geliyo ama siz direksyonu avucunuzun içiyle filan çewirirseniz olmaz tabi. bence

Arkadaşlara katılıyorum, ani durumlarda kornaya basmakta zorlanıyorum.

Geri