24 Kas 2007 #61 vipastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Nis 2007 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 Siteyi ziyaret et tek sevmediğim korna kapıları yavaş kapatınca tık diye kapanıyor zaten
24 Kas 2007 #62 B burak loves opel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 6,899 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et benım aracım astra g dııl ama onceden bı ara kullanmıstım.benım tek sorunum dıreksıyon uzerındekı kornaydı...
benım aracım astra g dııl ama onceden bı ara kullanmıstım.benım tek sorunum dıreksıyon uzerındekı kornaydı...
24 Kas 2007 #63 weSti555 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2006 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et çok sade kendini gösteremiyor malzeme kalitesi orta işçilik idare eder koltukların mekanizması hassas bu paraya gerçi hiç kusur bulmamak gerekir diyorum bence mükemmel bir otomobil, 4 kapısı bu kadar iyi duran başka rakibi yok bence
çok sade kendini gösteremiyor malzeme kalitesi orta işçilik idare eder koltukların mekanizması hassas bu paraya gerçi hiç kusur bulmamak gerekir diyorum bence mükemmel bir otomobil, 4 kapısı bu kadar iyi duran başka rakibi yok bence