**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka görüşü sıkıntısını ben de yaşıyorum.
Özellikle bir ana yoldan paralel geçen servis yoluna saparken sağ arkadan gelen araçları kontrol etmek zor oluyor.
Fakat bir çok HB'de bu sorun var ve çok da takmıyorum, tasarımı hoş olduğu için.
Başka bir başlıkta açtığım gibi, arka koltuğu parçalı katladığımda minderin ikiye bölünmemesi büyük sorun bence.

2005 astra classic modellerin de hiç bir artı yok hatta eksi var model arttıkça donanımın daha iyi olması lazım astrada tam tersi sanırım fiyat kırmak için ama aynı sınıf diğer otolar daha donanımlı ve aynı fiyat. opel e TESSÜFLERİMİ sunarım opel markasına hiç yaklışmamış

korna iç aydınlatma torpido lambası

orta kolçak yok , konsolda bardak koyacak göz yok, en önemliside 91 model hyundai araçta bile koltuk sırtlığı yatırması yaylı bizimkinde çevirmeli:mad: ,yol bilgisayarının yazılarının silik yazması(urartu dili gibi oluyo:cry: ) hava yastığı ışığının koltuğu hafifçe hareket ettirseniz bile yanması, korna yerlerini söylemeyeceğim bile ama bütün bunlara rağmen iyiki varsın opel :good:

korna problemı ,ıc aydınlatma,orta kolcak ,sırt destegı,kapı sesı,içeri ses alması,bardaklık olmaması ama yınede memnunum arabamdan zaten bu eksıklerıde olmasa 10 numara olur ama yınede 10 üzerinden 9,9

unuttugum bırsey var benım arac takı abs sıkıntısı 2 yıldır tum cabalarıma ragmen hala abs devreye gırmedı

Son düzenleme:
ben yeni bir astra kullanıcısı olarak ilk göze çarpan şey şu oldu içerden kapıları kilitlemek için bir düğmenin olmayışı.
birde kapıları kitledikten sonra otomatik cam kalkmıyor. bunun için de anahtarı kapı kilitine takıp sağa çevirmek gerekiyor.

ben yeni bir astra kullanıcısı olarak ilk göze çarpan şey şu oldu içerden kapıları kilitlemek için bir düğmenin olmayışı.
birde kapıları kitledikten sonra otomatik cam kalkmıyor. bunun için de anahtarı kapı kilitine takıp sağa çevirmek gerekiyor.

Evet kapıları kitlemek iiçin düğme olmaması kötü...camlar içinde anahtarla sağa çevirmek gerekiyor kilidi...olsun yine opellerimiz güzel..Allah kazası<z belasz günlerde kullanmak nasip eylesin...

Geri