**Astra G Beğenmediğiniz Özellik??**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yeni bir astra kullanıcısı olarak ilk göze çarpan şey şu oldu içerden kapıları kilitlemek için bir düğmenin olmayışı.
birde kapıları kitledikten sonra otomatik cam kalkmıyor. bunun için de anahtarı kapı kilitine takıp sağa çevirmek gerekiyor.
ben sol dirseğimi kullanıyorum,el direksiyondayken dirsekle kilit düğmesini bastırıyorum,
kimse farkına varmadan kapılar kilitleniyor :D

yağ yakmasının haricinde beyenmediğim bi yönü yok.

kapıları kilitlemek kolay ama açması zor(bende ESKİKASA'nın yöntemini kullanıyorum ama açarken aynı yöntem olmuyor:rulet: ) korna olayına bende sinir oluyorum orjinalliğine dokunmamak istemesem selektör koluna ayrı bir korna bağlayıp selektör yaptığımda korna çalmasınıda sağlayacamda kıyamıyorum, bide şu her taraftan gelen sesler yokmu!

bn kornaya uyuz olmuyorum genelde 9 15 pozisyonunda tutuğum için direksiyonu prob. yaratmıyor. bu aradabenim en çok uyuz olduğum şey car 400 ün bozulan ses düğmesi direksiyondan idare ediyorum ayrıca farlarda korozyon oluyor onun içinde değiştirmeyi düşünüyorum onun dışında hiç bi problem yok taş gibi :D

Benim hiç bir şikayetim yok desem, abartmışmı olurum! 2001 de astrayı aldık, 2002 de üniversiteye girdim, babam bu araba öğrenci arabası değil dedi, vermedi arabayı. Sana yerli araba alcaz dedi. Neyse allem ettim kullem ettim ikinci el clio sport aldırdım. Renault ya, yerli ya, tabi babam nerden bilsin sportu miportu:) Astraya 1 senede öyle alışmışım ki her arabayı onun gibi sanıyorum. Clio ya ilk binişimi hiç unutmam, bisiklet gibi gelmişti(ama çok iyi gidiyordu!). Bu sene onu elden çıkarttım, bundan 5 sene önce bana yar olamayan arabamı geri aldım. Şimdi çok mutluyum...

1, kornanın ortada olmaması
2, ön cam ile ön kapılar arasında kalan direklerin genişliği ( belki sağlamlık belirtisi ama dönüşlerdeki görüş alanını çok kısıtlıyor)
3, amortisörlerden ve koltuklardan gelen gıcırtı
4, kapıların içerden kilitlenmesi için özel bir düğme olmaması
5, ön koltuklar arasında da kolçak olsaydı fena olmazdı
6, bi de bardaklıklar ön kapılar yerine ön konsolda; arka kapılar yerine de ön koltukların arasındaki o ufak kapaklı gözün yerinde fln olsaydı süper olurdu

ama bunlara rağmen... astramı seviyorum... en kral...:)

walla kapı olayında astra coupe nin kapısı çok büyük ve ağır sert kapatınca deprem oluyo :)

korna olayına gerçekten bende gıcıktım.şimdi corsa d kullanıyorum.şunu fark ettim başparmaklarım her sferinde korna düğmesi arıyorrr.
ve şu cam silecekleri var ya soldan yeterince ön direğe yanaşmıyor.sürekli gözüm oraya takılıyor.corsa d de aynı sorun var.
dur ben bi konu açayım bakalım varmı bir çözüm...

Geri