elinize sağlık araca montajladıktan sonra aydınlık bi ortamda video çekerseniz sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar aynı düzenegi yaptım 1 tane müzik kutusu açtım içini hoparlörüne gidiş kabloları teyibin (alpin marka)aux girişine bagladım yalnız ses çok bozuk çıkıyor yardım lütfen
elinize sağlık araca montajladıktan sonra aydınlık bi ortamda video çekerseniz sevinirim.
evet stereo aynen öyle yaptım zaten ama ses çok bozuk çıkıyor cızırtılı net bi ses yok yani anlayacan başka bi baglantı şekli varmımerhaba, müzik kutusundan aldığın kabloların stereo mu? her iki hoparlöre giden kabloları renklerine göre ayırman lazım, siyah olan (-) uçları birleştir, kalan iki adet kırmızı uçlar ise SAĞ ve SOL olarak jak a bağla ve öyle teybe tak, birde ses olayı yalıtım olayıdır aslında, kutunun sesini tam açma teypten açmayı dene, yada kabloları dediğim gibi bi bağla olmazsa başka şekil veririz,,,
evet stereo aynen öyle yaptım zaten ama ses çok bozuk çıkıyor cızırtılı net bi ses yok yani anlayacan başka bi baglantı şekli varmı
özgüç bey henüz montajı yapmadınız herhalde
sen teybin aux girişinden verdiğine göre problem olmaması lazım, yani normal bi Mp3 çalar gibi algılaması lazım, ki biz aux a 5800 telefonu takıp araç kiti gibi kullanıyoruz, bide müzk kutusunun sesini çok kıs öyle dene,evet stereo aynen öyle yaptım zaten ama ses çok bozuk çıkıyor cızırtılı net bi ses yok yani anlayacan başka bi baglantı şekli varmı
sen teybin aux girişinden verdiğine göre problem olmaması lazım, yani normal bi Mp3 çalar gibi algılaması lazım, ki biz aux a 5800 telefonu takıp araç kiti gibi kullanıyoruz, bide müzk kutusunun sesini çok kıs öyle dene,
galiba kulaklık yok en iyisimi bi müzik kutusu daha alayım ben ona deneyim bunun hali kalmamadı pek lehim falan derken[/QUOTE
dene bakalım, olmazsa teyple beraber müzik kutusunu kargola bana ayarlar gönderirim,,, nevşehirdeyim, MNG ile sözleşmem var zaten uygun gönderir alırsın,,,