Gaz pedalına eğilim bakın. Eğer böyle ise elektroniktir.
ilginiz için teşekkürler öncelikle.sanayiye gitmeden ben kendim bakabilirmiyim peki telli mi elektronikmi diye ve aracın neresinden bakabilirim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginiz için teşekkürler öncelikle.sanayiye gitmeden ben kendim bakabilirmiyim peki telli mi elektronikmi diye ve aracın neresinden bakabilirim...
arkadaşlar benim araçta ecu soketini kontrol etmek için çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım.
üzerinde metal bi kelepçe benzeri bişey var,açmaya çalışıyorum ama çıkaramadım.
bunun bi püf noktası var mı acaba ?
sezgin bey merhaba;
bence bi yerde bişeyleri yanlış yapıyorsunuz. ruhsatınızda motor kodu yazmaması imkansız diyebilirim. eğer yazmıyorsa ruhsatınızda eksiklik yada hata var demektir. aracınız kaç motor bilmiyorum.
ama eğer 1.6 ise X16XEL ya Z16XEL diye başlayan bir kod olması lazım.
eğer 1.4 ise X14XEL ya Z14XEL diye başlayan bir kod olması lazım. bu kodun ruhsatınızda motor kodu kısmında yazıyor olması lazım. ruhsatınızı tarayıp yada görünen bi fotosunu çekerseniz sevinirim. eğer motor kodu yoksa ruhsatta hata var demektir.
Motor no ile baslayan kismin basindaki 2 mi z degilde 2 ise gercekten cok enteresan hocam opel boyle bir motor yaptimi ki
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:53 ----------
Ama ruhsata bakmadan sunu soyleyebilirdim.araciniz elektronik gaz pedalina sahip degil 2001 den sonra var elektronik gaz kelebegi ve pedali
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aracın motor kodunda bir sorun var. opelin böyle motor kodu yok. kontrol ettirin muayenede sıkıntı olmasın.
Gaz pedalına eğilim bakın. Eğer böyle ise elektroniktir.