ASTRA G CRUİSE GÖSTERGE LED AKTİVASYONU ( Resimli Anlatım )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bişey soracağım dışarıda deneme yaparken 12 Voltu hangi bacağa vereceğiz? - ucu hangi bacağa. led i sormuyorum.

cengiz abi yalnız vectrada o ampul şaseyi diğer bütün ampuller gibi aynı yerden alıyor +12 volt gelince yanıyor orası karışık olacak gibi +12 volt u direk vermem gerekecek galiba şaseden de ayırmak gerekecek o zaman

Karışıklık yok göstergeye + gidecekse sende altakigibi yap.
+12 den tamamlar.

attachment.php

Ekli dosyalar

• DEVRE%~1.webp
    DEVRE%~1.webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 298
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar çalışmalarınızı takip ettim mükemmel işler yapıyorsunuz. Benim 2004 astrada orjinalinde curise control var ancak kullanıldığında ışığı yanmıyor. Fabrikadan araç çıktığında bunun aktif olması gerekmezmiydi. Yada bunu nasıl aktif edebiliriz..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar çalışmalarınızı takip ettim mükemmel işler yapıyorsunuz. Benim 2004 astrada orjinalinde curise control var ancak kullanıldığında ışığı yanmıyor. Fabrikadan araç çıktığında bunun aktif olması gerekmezmiydi. Yada bunu nasıl aktif edebiliriz..

Tech2 ile ışığı aktif edebilirlermiki..:confused:

fabrika çıkışlı cc lü astrada bile yoksa neden koymuşlar bu gösterge ışığını anlamamki

Tech2 ile ışığı aktif edebilirlermiki..:confused:

mecburen cengiz reis in yaptığı bu nacizhane çalışmayı sende yapacaksın başka çare yok.

fabrika çıkışlı cc lü astrada bile yoksa neden koymuşlar bu gösterge ışığını anlamamki

evet gerçekten hayret edilecek bir durum.aptallık desen değil uyanıklık desen hiç değil.nasıl mühendis bunlar ben anlamadım.yapacaksan tam yap yada hiç yapma dimi?

ben başlayamadım henüz devreyi yapmaya cengiz abiden başka yapan kimse yokmu tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

beklıyorum kadrana plazma tako takıcam o arada ışık muhabetını cıkarmayı dusunuyorum cengız abı yaptıgı devreyı takıcam bende

Geri