evet orjınalde oyle degıl ama durukende hız sabıtleyıcını ac kapa yapıtıgın ıcın role devreye gırdıgınden ha gıderken acmasın ha duruken lamba yanar cengız abının yaptıgı ıslem basıtlestırılmıs orjınala yakın bır proje
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim uğraşacakki kontak açıkken cc düğmeleriylesormak istedigim bir sey var, acaba bu devrede led arac dururken demi yaniyor, yani hizi sabitlemesekte lamba yaniyormu... bir ara ilk mesajdaki videoda motor calisiyor ama araba ilerlemiyordu hiz 0 di yani, ama lamba yandi... orjinalde boyle degilde :S
ben zaman bulamadım plazma kadranı taktım cruze ısıgını taktım mavı led yaptım musaıt zamanda takıcam havalar sogukkim uğraşacakki kontak açıkken cc düğmeleriyle
cengiz abi bende yarın başlıycam devreyi yapmaya ama yeşil led bulamadım gösterge için
kim uğraşacakki kontak açıkken cc düğmeleriyle
cengiz abi bende yarın başlıycam devreyi yapmaya ama yeşil led bulamadım gösterge için
yalnız vectrada orası yeşil bende düşündüm farklı bir renk takayım diye iki renkli olur diye vazgeçtim.evet soğuk hava aslında garajı olan bir kiralamak lazımben zaman bulamadım plazma kadranı taktım cruze ısıgını taktım mavı led yaptım musaıt zamanda takıcam havalar soguk
evet arkadaşlar vectra b için bende nihayet cengiz abinin yardımlarıyla devreyi yaptım GND ucu kartın arka tarafında kaldı