astra g egzoz sesi...

arkadaşa katılıyorum kalite ve performans istiyorsanız ucuz şeylerden kaçınmalısınız 3 köfteye 5 ekmek yok öyle:D:D

arkadaslar aslında hava fılıtresınde bı dusuncem var bu ekzoslara cıkle takıyolar ya aslında hava fılıtresıne de yapıla bılır orjınal hava fılıtresıyle sport aldığımız hava fılıtresınıarsında bı motor koycan ıstedığın zaman hava fılıtresını acıp kapıcan cok guzel olur

o koydugumuz motor hava filtresini normal kullanımda hava girişine negatif etki yapar sağlıklı molmaz sanırım ;) o iş biraz fanteziye kaçıyor..

o dediğin şöyle yapılabilir motorla bağlantısı olmayan bir hava filtresi koycan ona bir motor bağlayıp güçlü hava çekişi olacak ses çıkacak.. o motorada bir düğme bağlayıp istediğin zamn açıp kapatacan:D...

Evet dediğin gibide olur

arkadaşa katılıyorum kalite ve performans istiyorsanız ucuz şeylerden kaçınmalısınız 3 köfteye 5 ekmek yok öyle:D:D

abi o 3 kuruşa 5 köfte değilmiydi :D

harbiden nasıl ses benim hosuma gitti..
benim sanayi tipi son susturuc o varken sadece homurtu vardı remus orta susturucuyla şenlendi:))
aldığım arkadas taktırııp geldikten sonraki ilk yorumu ''senin araba erkek olmuş..:)'' demişti:)

kardeşim ortadakı katorızerı çıkar bıde ustana remus tak de,ondan sonra hem sesı dınle,hem gıdısı ızlee

tahmini 1 veya 2 aya kadar bende Egzosu halledicem bi egsozcu var babamın tanıdık ona bi götüreyim verim alamassam başka yerlere gidicem.

Geri