astra g egzoz sesi...

Arkadaslar bende bende performans Egzoszu var fakat tatmin edici ses alamıyorum hava filtresi takmak istemiyorum çünkü motordan gelen sesi değil egsoztan duymak istiyorum zaten motor sesi içeri çok geliyor kat iptali yaptım yerine ici boş kat taktirdim ses çok irenc oldu sanki tenekeden çıkıyordu geri taktirdim simdi susturucuyu iptal ediyim diyorum deneyen varmi yada BASKA bı önerisi olan

susturucuyu iptal edersen kat iptalinde yaşadığın hayal kırıklığını tekrar yaşarsın.. egzoz patladığında ses nasılsa aynı ses olur.. ben tiger diye bir son sustucu takmıstım çok az ses veriyodu ama tok bir ses orta sustucu taktım ses *2 ila *3 arası arttı ve seste bozulma yok.. video çekemedim fırsat bulup belki hosuna gidebilir eklediğimde videoyu..

murat demirci arkadasım bir hava filtresi tavsiyen var mı ama şöyle söleyim kışın takıp yazın orjinale dönebileceğim yaşanmış performans düşüşleri yüzünden..
kit biraz sıkıntı olacak aileden dolayı kutu içi felan önerin var mı?

Arkadaslar bende bende performans Egzoszu var fakat tatmin edici ses alamıyorum hava filtresi takmak istemiyorum çünkü motordan gelen sesi değil egsoztan duymak istiyorum zaten motor sesi içeri çok geliyor kat iptali yaptım yerine ici boş kat taktirdim ses çok irenc oldu sanki tenekeden çıkıyordu geri taktirdim simdi susturucuyu iptal ediyim diyorum deneyen varmi yada BASKA bı önerisi olan
dostum o zaman slincerlı bitane egsoz takıyosun sonrada keyfine bakıyosun slincer.ı tak kuş gibi gitsin çıkart aslan gibi kükresin:D:D

susturucuyu iptal edersen kat iptalinde yaşadığın hayal kırıklığını tekrar yaşarsın.. egzoz patladığında ses nasılsa aynı ses olur.. ben tiger diye bir son sustucu takmıstım çok az ses veriyodu ama tok bir ses orta sustucu taktım ses *2 ila *3 arası arttı ve seste bozulma yok.. video çekemedim fırsat bulup belki hosuna gidebilir eklediğimde videoyu..

murat demirci arkadasım bir hava filtresi tavsiyen var mı ama şöyle söleyim kışın takıp yazın orjinale dönebileceğim yaşanmış performans düşüşleri yüzünden..
kit biraz sıkıntı olacak aileden dolayı kutu içi felan önerin var mı?
benim aracımda jsv açık filtre var çokta güzel ötüyor ama karbon içi açık filtre alırsan simota yada kn marka daha iyi olur şimdiki aklım olsa öyle alırdım yazında orjinal filtreni takarsın çünkü sıcak havayı çekince çekişten düşüyor araç;)

Kn veya sımınota bendekını bılen bılır acık hava kN vardı rolantıde bıle homurduyodu dıger markalar hıkaye yazın araba sapıtır corbon fılıtre kıt alabılırsenız super olur nekadar soguk hava o kadar guc :D

bi tane 52 plaka maganeII gördüm yapıştım tamponuna trafikte benim sisleri farkettirip(rolling mod=farlar off:D) gaza getirdim trabzonda trafik bazen sağdan bazen soldan daha iyi ilerler nerde oldugunuza bağlı onu bildiğim için 2-3 makas arkamdan kayboldu yol cevre yoluna baglandıgına gördüm geliyodu 1 şık makas sonunda çıldırdı birascık gazladım ilerde hep radar oldugunu bildiğim için pisliğimi yapıp yanıma yaklaşmasına müsade edip az bişey gazladım bu iyici sinir oldu sonra adam vııııınnnn eeee tabiki sonu radar:D:D....

bence hic yakisik olmamis davranisin.. bana yolda tanimadigim beraber eslik ederek gittigimiz :D integraci (vtec degilde 1.8 di yanilmiyosam..) ilerde vukuat var dedi :) sen birde tuzak kurmussun :(

bu arada gciler hala filtrede misiniz siz.. hondacilardan bu yuzden gerideyiz :D

bence hic yakisik olmamis davranisin.. bana yolda tanimadigim beraber eslik ederek gittigimiz :D integraci (vtec degilde 1.8 di yanilmiyosam..) ilerde vukuat var dedi :) sen birde tuzak kurmussun :(

bu arada gciler hala filtrede misiniz siz.. hondacilardan bu yuzden gerideyiz :D

adamlar herşeyde üstünkii:D

adamlar herşeyde üstünkii:D
arkadaşlar şunu unutmayınki almanın konfor ve kaliteside hondada yok bizim türkiye yollarındada önemli olan bu değil mi:)

Geri