Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle katlıyorum mahmut bu benim 2. astra g aracım sorun çıkardımı gözümde hiç değeri kalmıyor bazende beni mest ediyor klasik opel davranış biçimi
Ne tesadüf benim de 2. astra g diğeri 2001 elegance sedan idi, çok asil bir rengi vardı (premium mavi)
hastalık bu astra. dediğin gibi arıza çıkarınca 5 para etmez oluyo gözümde hele egr ise. o2 sensör arızası değilde egr çok canımı sıkıyordu ara stop eder rolanti kafayı boza vs..
arkadaşlar ben de egzos sesni arttırmak istiyorum,kat iptal araçta,bilen bilir keskin bi ses var zaten,ama ben tok ses istiyorum,homurdansın olduğu yerde,gaz verince de kükresin.hava filtresiine bulaşmadan nasıl elde edilir_?
z motor katalıtık konvektorle bırlesık 4+1manıfold takınca sesız olsun dıye aarya usuturucu takamıyosun ses cok olur gıbıme gelıyor orta eksoza kadar dırek gelıyor sarper nedıycen bu konuda