astra g egzoz sesi...

Ne tesadüf benim de 2. astra g diğeri 2001 elegance sedan idi, çok asil bir rengi vardı (premium mavi)
hastalık bu astra. dediğin gibi arıza çıkarınca 5 para etmez oluyo gözümde hele egr ise. o2 sensör arızası değilde egr çok canımı sıkıyordu ara stop eder rolanti kafayı boza vs.. :D

arkadaşlar şunu unutmayınki almanın konfor ve kaliteside hondada yok bizim türkiye yollarındada önemli olan bu değil mi:)

tabiki konforu var ama diğerer konularda honda diyorum opeldense ben ayrıca hondada o kdar konforsuz kalitesiz bi araba değil:) bilen kullanan anlarr

ben hondayı sevemedım hele 200 2001 model ıcı şahınden farkı yok kılıma butonlarına ayar oluyorum :D

Hepsiburadadan katana açık hava filtersi aldım 20 tl civarında bir ürün ama yolda tofaşın egzos sesinin motor sesiyle kapatıyoruz :D

hondanın sadece motor performansı var gerisi hikaye kim ne derse desin forever germany;)

arkadaşlar ben de egzos sesni arttırmak istiyorum,kat iptal araçta,bilen bilir keskin bi ses var zaten,ama ben tok ses istiyorum,homurdansın olduğu yerde,gaz verince de kükresin.hava filtresiine bulaşmadan nasıl elde edilir_?

Ben de katı iptal ettirmek istiyorum Rıfat bey.
Amacım performansı sessizlik ve arıza ışığı yaktırmadan elde etmek.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

z motor katalıtık konvektorle bırlesık 4+1manıfold takınca sesız olsun dıye aarya usuturucu takamıyosun ses cok olur gıbıme gelıyor orta eksoza kadar dırek gelıyor sarper nedıycen bu konuda:D

Geri