Astra G Eksoz Tavsiyesi

B**** K****

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma son susturucu takmak istiyorum fakat gürül gürül öten birşey istemiyorum aynen hava filtresinde olduğu gibi devir yükseldikçe yada dipgazda ses alabileceğim uygun birşey varmıdır tavisyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

oncelikle eger ilerde orta boru, kat iptali ve egzoz manifoldunu(headers) degistirmeyi dusunuyorsan kesinlikle araca ozel uretilmis al yani universal alma...tabii ki fiyat farki bariz olucak..marka olarak az ses diyosan supersprint

bende nef sport var.. gürül gürül diil fazlaca.. ama çok tatlı ve tok bir sesi var .. tabi remus yada sebring kadar kaliteli olmasada... işe yarıyor.. tavsiyemdir

bizim araçta vortex marka son susturucu var balgatta ıbs motorsporttan aldıkfiyatıda uygun performans olarak etkisi hissedilio çekiş arttı
ses gelince normal kullanmda anlaşılmıyo 3500 devir üstüne çıkınca hissettirio tavsiye ederim .ıbs motorsportta ışık abi yardımcı olur sana

hks nin 96mm lik kazana sahip versiyonu da güsel ses verio. Artı olarak dc sports ta öle. Ama dc biraz daha çok sesli...

Sebring Xt1 Modeli

Egzos için YARDIM

Slm arkadaşlar Ben arabama egzos almak istiyorum ancak çıkardığı ses öyle kafa patlatıcı bi ses olmasını istemiyorum orta değerde tatlı bi şekilde çıkmasını istiyorum tavsiyeniz nedir.

Slm arkadaşlar Ben arabama egzos almak istiyorum ancak çıkardığı ses öyle kafa patlatıcı bi ses olmasını istemiyorum orta değerde tatlı bi şekilde çıkmasını istiyorum tavsiyeniz nedir.

çiviyle del ortadan süper olur sesi :kop:

şaka şaka Remus işini görür;)

remuss

Siteden bi arkadaştan remuss aldım, ses olarak tam istediğin gibi, tavsiye ederim arkadaşım.

Geri