Astra G Eksoz Tavsiyesi

yarın gidip servise sorcam yani gerçi yaktığım benzine deymiyceni biliyorum ama bakıcaz

sordum bitmiş katalitik zaten hurdacıya o kadar eder gibisinden cevaplar aldım esat gibi arkadaşların bilip bilmeden konuşması yüzünden 10 km yol yapmış oldum lüzumsuz konuşup kimseyi yormamak sonrada gülünç duruma düşmemek gerektiği kanısındayım

sordum bitmiş katalitik zaten hurdacıya o kadar eder gibisinden cevaplar aldım esat gibi arkadaşların bilip bilmeden konuşması yüzünden 10 km yol yapmış oldum lüzumsuz konuşup kimseyi yormamak sonrada gülünç duruma düşmemek gerektiği kanısındayım

ey bilge çocuk !

öncelikle aklını başına topla ve haddini aşma. kendin bir ..tan emin olamıyorsan ve oraya buraya abi beni kandırmışsınız gibi bir cümle ile gidiyorsan kimseye saflığını yüklemede asıl bu yaşında sen gülünç duruma düşme de ileride daha gülünç durumlar içinde olmayasın !!!

bana hemen bir hesap numarası ver benzin paranı ve başka ne kadar istersen hemen yollayayım fazlasıyla da zırlamayı kes !! ve bundan sonra mesajlarına dikkat etmezsen seninle bu kadar yumuşak bir hitap içinde olmam ! nerede ise senin 2 katı yaşım var ve küçüklüğüne veriyorum bu saçma mesajını .ilk ve son kez söylüyorum haddini sakın ama sakın aşayım deme .yemişim senin kat ını da şuyunu da buyunu da .. ! sen önce 16 yaşında ve ehliyetin yokken o arabayı nerelerde kullandığının hesabını ver bebe. kimlerin canını tehlikeye atıyorsun o araba ile.

artık o plakalı arabayı ve ve seninle birlikte bu haltı yine 2 arabayı da ki arkadaşların oluyor bunlar sık sık bir polis ekibi izleyecek yerinizde olsam 18 yaşını bitirmeden trafiğe adımımı bile atmam bundan sonra.!ki bu işin sonu cezaevidir.

Son düzenleme:
polis ekibininde işi gücü yoktu beni izleyecek buna gülerim başkada bişey demem :D:D:D bebe vs cümleler kullanmassak sevinirim öncelikle forumda herkesin genel olarak üzerinde durduğu bu yaş yazma bölümüne yaşınızı belirtmiş olsaydınız size hitap şeklim vs tabiki farklı olurdu sonuçta forumda genç arkadaşlar var bizde ergenlik çağındayız tartışırız olur biter benzin paranı veriyim vs ithamlarla beni muhatap almanızın bile yanlış olduğu kanısındayım lüzumsuz tehdit vs sözcüklerede gerek olduğunu sanmıyorum hele benzin paranı vereyim falan bunlar hoş olmayan şeyler yok polis izliycek falan filan 16 yaşında olabilirim ama böyle tehditlerede gerek olduğunu düşünmüyorum konu kitlenmesse sevinirim bi yanlış anlama yada düzeltilmesi gereken bişeyler var ortada düzgünce konuşup halledilebilecek bir mevzu olduğunu düşünüyorum

bir önceki mesajımdaki yazdığım kelimelerin hepsi aynen geçerli. gbt den de gülerek çıkarsın artık. hala ısrarcıyım bana bir banka hesap numarası ver dilediğin rakamı yatırayım. 10 km nin bıdıbıdısını yapmadan önce yada bir halt yemeden önce 2. defa düşünmeyi öğrenirsin belki.

Son düzenleme:
dicek bişeyim kalmadı başkan uyarı verdi size zaten uzatmaya gerek yok konu kitlenirse sevinirim

Geri