Astra G Eksoz Tavsiyesi

ilginiz için teşekkürler hallettik konu kapatılabilir :)

ilginiz için teşekkürler hallettik konu kapatılabilir :)

bilge,

halletmişsin güzel de .. ne yaptın ama ? ne aldın, kaça aldın ve ses durumu nedir? nereden aldın gibi detayları verirsen bundan sonra bu konuyu açmadan bilgiye ulaşabilir diğer üyeler.

hayırlı olsun.

fotoğraf arşivi bölümünde egzos yaptrdım bakalım beğenecekmisiniz başlığı altında resimleri mevcut yinede bilgi vereyim kısaca

vortex marka spor katalizör 50 ytl
vortex marka çift çıkış performans son susturucu 150 ytl
montajı şaşmaz oto sanayi 2. cadde AS egzosda yaptırdım ücret olarak eski katalizörü bıraktım yoksa bırakmasaydım 50 ytl vercektim
susturucu ve katalizörü ankara balgat IBS motorsport ışık abiden aldım
ses tok yüksek devirde cırlama falan yok 2.000 2500 devir arasında tatmin edici derece tatlı bir ses çıkıyor rahatsız etmiyor çekişte farketti özellikle 2. viteste araç daha hızlı devir çeviriyor memnunum son derece tavsiye ederim herkese

fotoğraf arşivi bölümünde egzos yaptrdım bakalım beğenecekmisiniz başlığı altında resimleri mevcut yinede bilgi vereyim kısaca

vortex marka spor katalizör 50 ytl
vortex marka çift çıkış performans son susturucu 150 ytl
montajı şaşmaz oto sanayi 2. cadde AS egzosda yaptırdım ücret olarak eski katalizörü bıraktım yoksa bırakmasaydım 50 ytl vercektim
susturucu ve katalizörü ankara balgat IBS motorsport ışık abiden aldım
ses tok yüksek devirde cırlama falan yok 2.000 2500 devir arasında tatmin edici derece tatlı bir ses çıkıyor rahatsız etmiyor çekişte farketti özellikle 2. viteste araç daha hızlı devir çeviriyor memnunum son derece tavsiye ederim herkese

bi saniye yanlış mı okuyorum ?!?!?!?!

sen şimdi katalizör yerine konan orta susturucu ve son susturucuyu ışık abi den aldın ve AS egzost a yaptırdın ve oraya 1300 ytl değerindeki katalitik konvertörünü işçilik maliyetine yani 50 ytl yerine verdin öyle mi ?!?!?!!?

eğer öyle yaptıysan yazık olmuş :(

git katalizörü al 50 ytl ver.

arkadasım 2 ay önce katalizatör delindi,servisler 1,800 -1,200 arası fiyat çektiler.bende yan sanayi taktırdım 750ye işcilik hariç...Bilsem senden alırdım :)

ovvv naptın ya katalizör bırakılırmı nese insallah eskimiş bitmiş bi katalik konvektrödür

170 bine gelmişti zaten araba çıkardı her tarafı dökülmüş dağılmış bişidi yani düzgün bişey olsa vermezdim zaten ışık abi ver dedi 50 60 eder zaten anca onuda sen satamazsın falan dedi aynı parçadan bahsetmiyoruz sanırım yada ben yanlış yazdım 1200 ytl lik bir parçaya kimse gelip 50 ytl fiyat biçmez kanımca

Geri