8 Şub 2011 #21 mursat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2009 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Siteyi ziyaret et elinize sağlık güzel olmuş bence herkes yapmalı çok yakışıyo valla
8 Şub 2011 Konuyu Başlatan #22 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et mursat' Alıntı: elinize sağlık güzel olmuş bence herkes yapmalı çok yakışıyo valla Genişletmek için tıkla ... tşk ederim.
mursat' Alıntı: elinize sağlık güzel olmuş bence herkes yapmalı çok yakışıyo valla Genişletmek için tıkla ... tşk ederim.
8 Şub 2011 #23 dolphin mans Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2010 Mesajlar 153 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et elinize sağlık hoş olmuş, emegine bi artı da benden....
8 Şub 2011 Konuyu Başlatan #24 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et dolphin mans' Alıntı: elinize sağlık hoş olmuş, emegine bi artı da benden.... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim
dolphin mans' Alıntı: elinize sağlık hoş olmuş, emegine bi artı da benden.... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim
8 Şub 2011 #25 sertancay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 787 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et çok güzel bir çalışma olmuş...keşke mercek montajıda yapsaydın...
11 Şub 2011 Konuyu Başlatan #26 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et sertancay' Alıntı: çok güzel bir çalışma olmuş...keşke mercek montajıda yapsaydın... Genişletmek için tıkla ... henüz cesaret edemedim senin projedeki resimler silinmiş onları tekrar eklersen bana faydası olabilir belki
sertancay' Alıntı: çok güzel bir çalışma olmuş...keşke mercek montajıda yapsaydın... Genişletmek için tıkla ... henüz cesaret edemedim senin projedeki resimler silinmiş onları tekrar eklersen bana faydası olabilir belki
11 Şub 2011 #27 exclusive Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Haz 2007 Mesajlar 1,141 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et arabayın çehresi sınıf atlamış çok güzel olmuş.. merceğe gerek yok bence
11 Şub 2011 Konuyu Başlatan #28 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et exclusive' Alıntı: arabayın çehresi sınıf atlamış çok güzel olmuş.. merceğe gerek yok bence Genişletmek için tıkla ... tşk ederim. esasında bende merceği yapabileceğimi zannetmiyorum. ama benim aracımda sis farı yok. orjinal astra g sis farı çokta hoşuma gitmiyor. Aklımda bi proje var. Bakalım eğer kafamdaki soruları çözersem sis farının oraya mercek yerleştirmek istiyorum. Mercek olayını hiç görmedim. Araç farının dışında bir far merceğini elimde bile tutmadım. Nasıl çalışır içine nasıl bi ampül konur daha onu bile bilmiyorum. bunları cevaplandırdıktan sonra Tampondaki plastiği kesip yerine uygun bi plastik iliştirerekmi yapsam diyorum. yoksa mevcut plastiği kullanarak ortasını delerekmi yapsam diyorum. bu sorulara yanıt bulursam oraya direk bi mercek yerleştirmek istiyorum. bakalım kısmet artık.
exclusive' Alıntı: arabayın çehresi sınıf atlamış çok güzel olmuş.. merceğe gerek yok bence Genişletmek için tıkla ... tşk ederim. esasında bende merceği yapabileceğimi zannetmiyorum. ama benim aracımda sis farı yok. orjinal astra g sis farı çokta hoşuma gitmiyor. Aklımda bi proje var. Bakalım eğer kafamdaki soruları çözersem sis farının oraya mercek yerleştirmek istiyorum. Mercek olayını hiç görmedim. Araç farının dışında bir far merceğini elimde bile tutmadım. Nasıl çalışır içine nasıl bi ampül konur daha onu bile bilmiyorum. bunları cevaplandırdıktan sonra Tampondaki plastiği kesip yerine uygun bi plastik iliştirerekmi yapsam diyorum. yoksa mevcut plastiği kullanarak ortasını delerekmi yapsam diyorum. bu sorulara yanıt bulursam oraya direk bi mercek yerleştirmek istiyorum. bakalım kısmet artık.
21 Şub 2011 Konuyu Başlatan #29 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et bu da camların meguiars ile parlatılmış hali ikinci resimde karşıdan bakınca sağdaki far parlatılmış soldaki henüz parlatılmamış hali Ekli dosyalar IMG_0359.webp 38 KB · Görüntüleme: 189 IMG_0357.webp 37.5 KB · Görüntüleme: 190 Son düzenleme: 16 Mar 2011
bu da camların meguiars ile parlatılmış hali ikinci resimde karşıdan bakınca sağdaki far parlatılmış soldaki henüz parlatılmamış hali
21 Şub 2011 #30 mstf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 May 2009 Mesajlar 1,000 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et eline sağlık güzel çalışma olmuş