Astra G hoparlör kapılarda ne kullanıyorsunuz

Ben yeni değiştirdim

Arkadaşım bende 10 gün önce kadar değiştirdim önleri. Öncelikle öndekiler 16cm arkalar 13cm. Ben öne JBL 16 cm'lik bi component aldım, kendim zamanım olmadığından uğraşamadım dışarda 10 ytl monte ettiler ve gayet memnunum. Orjinalinden çok daha iyi. Fakat çok kaliteli tiz+bas istiyosan tabiki bunlarda yetmeyecektir sana.

benim de sol ön kapıdaki patlak... değiştircem ama şimdi değil. yeni teyp aldık. ben komple dğiştircem. bi arkadaş bi marka tavsiye etmişti ama şimdi hatırlayamadım. o transportera takmıştı. pahalı bişeydi ama.. hatırlayınca yazarım

Aslında ben de artık değiştirmek istiyorum standartlarının yerine şöyle doygun bass veren bi hoparlör hiç fena olmaz,Pioneer lar falan nasıl acaba orta yollu birşey???

volkanx' Alıntı:
Aslında ben de artık değiştirmek istiyorum standartlarının yerine şöyle doygun bass veren bi hoparlör hiç fena olmaz,Pioneer lar falan nasıl acaba orta yollu birşey???
teyp te pionner güzel ama hoparlör de tavsiye etmem pek.. ama orta yollu arıyosan olabilir

reallaz61' Alıntı:
Arkadaşım bende 10 gün önce kadar değiştirdim önleri. Öncelikle öndekiler 16cm arkalar 13cm. Ben öne JBL 16 cm'lik bi component aldım, kendim zamanım olmadığından uğraşamadım dışarda 10 ytl monte ettiler ve gayet memnunum. Orjinalinden çok daha iyi. Fakat çok kaliteli tiz+bas istiyosan tabiki bunlarda yetmeyecektir sana.

çok mükemmeli elbetteki aramıyorum ama zaten arabada tiz sesi çok ben bass da istiyorum bu componentin manası ne yani ben sadece bass hoparlörümü alayım şu üzerinde tiz miz olmayanlardan...

Sesi bazen fazla açtığımda özellikle Haluk Abi yi dinlerken haporlerlerin cızırdadığına şahit oluyorum ama napalım ...

aslında ben bir ara avensis kullandım 6 ay kadar ona set yapmıştım ama amatörce satarken üzerinde verdim ne salakmışım yaw...

MB Quart çok iyi tavsiye ederim component olarak.Alman malı :)

Geri