Astra G Kapı açılmıyor Of ya....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi gözün aydın Gökay sevindim kendiliğinden açılması gerisi basit kolay gelsin :)

Teşekkür ederim Selim abi...170 Tl ye nette buldum kapı kilit motorunu ama önce söküp bakalım yapabilecekmiyiz.

abi kilitte sıkıntı yoktur. kablolardadır sıkıntı. elektrikçi elektrik geliyormu bir ölçsün...

abi kilitte sıkıntı yoktur. kablolardadır sıkıntı. elektrikçi elektrik geliyormu bir ölçsün...

Ön kapılar da ve Astra G de pek sorun olmuyor.

Abi gokay abinin arka kapida sorun. Bizim astrada olmustu ayni sorun yagmur yaginca ve ya arac yikaninca sikir sikir calisiyordu. Elektrikci kabolada kiriklik tespit etti sanirim sase kablosuydu. Yenilenince o kablo duzeldi. Oda tam bu kablolarin gectigi hortum gibi malzemenin ordaydi. Cok kisa ve dar yer zamanla acila kapana kiriliyor sanirim...

Sağ ön kapı Fatih, kablolarda sıkıntı yok gibi...sabah gideceğim servise bakalım ne olacak.

Nihayet sıkıntıyı çözdük...Kilit motorunun üzerindeki ayaklarda lehim çatlağı varmış tekrar lehimledik motor çalıştı. kapıda sıkıntı kalmadı. Buradan tavsiyelerde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim ilgi ve alakaları için...

Gecmiş olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri