astra g karbon kapla on konsol

trakopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra g kasa ön konsola nasıl kapalma yapa bilirim oo eğimler felan var normal düz yerlere denedim oldu ve bendeki çok parlak kaplama mat siyah değil nasıl olur :rolleyes

konsolu söküp kaplıyorlar. Bir uygulama var adını unuttum. Suyun işine önce kaplamayı koyuyolar sonra konsolu suya batırıyolar fabrikadan çıkmış gibi orjinal oluyor. (konsoldan kastım yol bilgisayarının ordan aşağıya inen sert plastik kısım)

istanbulda olsan hocam al malzemenı gel ben ucretsız yapayım sana

istanbulda olsan hocam al malzemenı gel ben ucretsız yapayım sana

Dostum Malzemeyı ben alsam bana yardımcı olurmusun çunku benım konsolda zedelenmeler var benden öncekı sahibi ne taktıysa öne felan izler var bı sekılde kapatmam lazım karbon hosuma gıdıyor yardımcı olursan sevınırım

Dostum Malzemeyı ben alsam bana yardımcı olurmusun çunku benım konsolda zedelenmeler var benden öncekı sahibi ne taktıysa öne felan izler var bı sekılde kapatmam lazım karbon hosuma gıdıyor yardımcı olursan sevınırım

yerın nerde abıcım? o zedelenme olan yerı guzel bı sekılde zımparalamamız lazım baska sekılde olmaz ztn yardımcı olurum tabıkıde

istanbul bahcelıevlerde oturuyorum siz ?

bende bayrampasadayım hocm malzemeyı alın haberlesırız o zaman :)

bende bayrampasadayım hocm malzemeyı alın haberlesırız o zaman :)

tmm walla cok ıyı olur da malzemeyı nerden alıcam sizin bıldıgınız yer varsa soleyın alayım birde özelden tel bırakırsanız sevınırım daha ıyı iletşim kurarız :)

tmm walla cok ıyı olur da malzemeyı nerden alıcam sizin bıldıgınız yer varsa soleyın alayım birde özelden tel bırakırsanız sevınırım daha ıyı iletşim kurarız :)

ben aksaraydan alıyorum hocam ama bıraz daha iyi olsun kalıtelı olsun ıstıyosanız omurluk olsun ıstıyorsanız 3M bu ıste tek marka pmlıyorum :)

Geri