Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra g kasa ön konsola nasıl kapalma yapa bilirim oo eğimler felan var normal düz yerlere denedim oldu ve bendeki çok parlak kaplama mat siyah değil nasıl olur :rolleyes
konsolu söküp kaplıyorlar. Bir uygulama var adını unuttum. Suyun işine önce kaplamayı koyuyolar sonra konsolu suya batırıyolar fabrikadan çıkmış gibi orjinal oluyor. (konsoldan kastım yol bilgisayarının ordan aşağıya inen sert plastik kısım)
Dostum Malzemeyı ben alsam bana yardımcı olurmusun çunku benım konsolda zedelenmeler var benden öncekı sahibi ne taktıysa öne felan izler var bı sekılde kapatmam lazım karbon hosuma gıdıyor yardımcı olursan sevınırım
Dostum Malzemeyı ben alsam bana yardımcı olurmusun çunku benım konsolda zedelenmeler var benden öncekı sahibi ne taktıysa öne felan izler var bı sekılde kapatmam lazım karbon hosuma gıdıyor yardımcı olursan sevınırım
tmm walla cok ıyı olur da malzemeyı nerden alıcam sizin bıldıgınız yer varsa soleyın alayım birde özelden tel bırakırsanız sevınırım daha ıyı iletşim kurarız
tmm walla cok ıyı olur da malzemeyı nerden alıcam sizin bıldıgınız yer varsa soleyın alayım birde özelden tel bırakırsanız sevınırım daha ıyı iletşim kurarız