- Konuyu Başlatan
opel astra g kasa 4lü cd rafı yerine tofaştaki gibi boş raf koymak istiyorum. sanayide orjinali var dediler 120 tlye. daha uyguna bulamazmıyız
4lü ve boş cd rafı derken?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel astra g kasa 4lü cd rafı yerine tofaştaki gibi boş raf koymak istiyorum. sanayide orjinali var dediler 120 tlye. daha uyguna bulamazmıyız
4lü ve boş cd rafı derken?
boş rafı satanlar vardı ya bır ara forumda cıkmacılara ve sahıbındene bakmak gerekopel astra g kasa 4lü cd rafı yerine tofaştaki gibi boş raf koymak istiyorum. sanayide orjinali var dediler 120 tlye. daha uyguna bulamazmıyız
Benim taktığım kutunun ilk rafı telefon, çakmak vs. koymak için, alttaki rafı ikili bardak tutucu. Gayet işlevsel bir şey. e-bay'de 28.40$. Kargo ücreti yok.
http://www.ebay.com/itm/DASH-CUP-HO...ard-every-car-sliding-lock-tray-/150807056935
Işıklı olanını da aynı kişi satıyor.
Bizim 1.4 twinport classic astralarda zaten o göz var. Herhangi bir çıkmacıda bulursunuz. Tek bir kutu zaten o. Ben o istediğiniz kutuyu söküp yerine bardaklık taktım.
Aşağıda ek olarak aracımın eski bir fotosunu koydum. Orjinalde o göz var bizim araçlarda.