astra g kesici ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan al_9392
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu konu hakkında bilgisi olan yok sanırım

bu konu ile alakalı uzun soluklu bir konu açmışdım benimde aracım 2001 z motor gaz teli yok kesici olmadığını anlayınca deneyince büyük bir hüsrana uğramışdım sitede bazı arkadaşlar nasıl olr getir bana ben kesiciye sokarım arabayı gibi lakayıt bir davranış sergilediyseler bile yine durumu açıklayamamışdım. bu konunun cevabıda sanmıyorum normal çip yazılıyla kesici vs getirilsin araca anca avrupaya müracaat ederek opelle iyice bir görüşüp bu konuyu anlatmak ve onlardan beyin yazılımı istemek çünki bu konunun başka çözümü yok.

bu konu ile alakalı uzun soluklu bir konu açmışdım benimde aracım 2001 z motor gaz teli yok kesici olmadığını anlayınca deneyince büyük bir hüsrana uğramışdım sitede bazı arkadaşlar nasıl olr getir bana ben kesiciye sokarım arabayı gibi lakayıt bir davranış sergilediyseler bile yine durumu açıklayamamışdım. bu konunun cevabıda sanmıyorum normal çip yazılıyla kesici vs getirilsin araca anca avrupaya müracaat ederek opelle iyice bir görüşüp bu konuyu anlatmak ve onlardan beyin yazılımı istemek çünki bu konunun başka çözümü yok.
evet yazalımla anca çözulur bu iş gaz telli olmayanların da kesıcıye gıren modeller var demmekkı yazılımdan kaynaklanıyor :rolleyes:

çok sinir bi durum o ya..adam yanımdan kesıcıde geçiyor ben onun yanına öle geçemiyorum sadece kuru gürültü var :)

yazılımlamı artık nasıl olcaksa biri dese şunu şöle yapsak oluyo die hemn yaptrcamm =)

valla accent era 1.4 un kesicisi çok hoş acaip hoşuma gitti ta ta ta ta ta die:)

benim arabadada yok sanırım 2004 astra G elegance olsa süper olur ama işte...

arkadaşta 98 cd var onunla yanyana geldiğimizde gıcıklığına kesiciye sokuyor aracı, benim filitreden daha çok ses geliyor ona nazaran ve araç daha da atak ama o sesi duyunca benimde sinirim bozuluyor, sırf bana gıcıklığına susturucu takacaktı bu hafta içi, artık bende aracı satarım napayım çok elektronik araç yaramıyor bana

z motorlar girmiyo bide arabayı kastırıyor gıcık ediyor çözümü varsa iyi olur ama sürekli kesicide gezmekte sakıncalı...

Geri