ben bi kaç kere deviri sonuna kadar götürdüm ama hiç patır çatır die bi ses gelmedi.Bende de yok demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün umutsuzca kesin cd de vardır diyerek yüklendim aracıma ve fark ettimki benimki 98 astra gl olmasına rağmen kesici var ve çok tatlıymış sayenizde aracın bir özelliğini gördüm sanırım 6.500 devride süper bir ses yapiyoryüklen bakalm belki vardır sennkinden modele göre değişio sanırımm
güzeldir ya kesici sesi ah bide bnde olsa =)bugün umutsuzca kesin cd de vardır diyerek yüklendim aracıma ve fark ettimki benimki 98 astra gl olmasına rağmen kesici var ve çok tatlıymış sayenizde aracın bir özelliğini gördüm sanırım 6.500 devride süper bir ses yapiyor
peki bunun zararı varmı sonuçta nerdeyse 7000 devre yaklaşiyor araç forumda okumuştum eleman 7000 devir yapmiş arıza lambaları yanıyormuş ?güzeldir ya kesici sesi ah bide bnde olsa =)
aynen öle yapmıyorrr=)Bu arabalar yenilendikçe zevki kalmıyor ya
şimdi nasıl yani siz gaza yüklenince dııııırrr dı dı dı dı dı yapmıyor mu ?
yanii her güzl şey gibi bunnda zararı var=) ama o kdr yok zatenn o devrden sonrasıı zararr die admlr bu kesiciyi yapmşlrr die düşnyrmm kalkıpta hep kesiciylee gezmedkçee fazlaa zorlamadıkça motoruu aşırı prblem olcagını sanmıyorumm tabii genede kesicide motor zorlanıopeki bunun zararı varmı sonuçta nerdeyse 7000 devre yaklaşiyor araç forumda okumuştum eleman 7000 devir yapmiş arıza lambaları yanıyormuş ?
geçen yüklendiğimde ilk defa motorun okadar yırtındığını duydum egzost orjinal biraz güzel birşey olsa çokda süper ses yapardı diye düşündüm 2.vites 110 civarıydı gaz kestiğindeyanii her güzl şey gibi bunnda zararı var=) ama o kdr yok zatenn o devrden sonrasıı zararr die admlr bu kesiciyi yapmşlrr die düşnyrmm kalkıpta hep kesiciylee gezmedkçee fazlaa zorlamadıkça motoruu aşırı prblem olcagını sanmıyorumm tabii genede kesicide motor zorlanıo