astra g kesici ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan al_9392
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bi kaç kere deviri sonuna kadar götürdüm ama hiç patır çatır die bi ses gelmedi:D.Bende de yok demek :D

izmirde 3.sanayide bi yerde yapıolrmış ama zararı fln varmı daha tam olark örenemedim en yakın zamanda uramam gerek 3.sanayiye

yüklen bakalm belki vardır sennkinden modele göre değişio sanırımm
bugün umutsuzca kesin cd de vardır diyerek yüklendim aracıma ve fark ettimki benimki 98 astra gl olmasına rağmen kesici var ve çok tatlıymış sayenizde aracın bir özelliğini gördüm sanırım 6.500 devride süper bir ses yapiyor

bugün umutsuzca kesin cd de vardır diyerek yüklendim aracıma ve fark ettimki benimki 98 astra gl olmasına rağmen kesici var ve çok tatlıymış sayenizde aracın bir özelliğini gördüm sanırım 6.500 devride süper bir ses yapiyor
güzeldir ya kesici sesi ah bide bnde olsa =)

güzeldir ya kesici sesi ah bide bnde olsa =)
peki bunun zararı varmı sonuçta nerdeyse 7000 devre yaklaşiyor araç forumda okumuştum eleman 7000 devir yapmiş arıza lambaları yanıyormuş ?

izmir deki yeri iyice ögrenip bir ziyaret etmemiz lazım :D

Bu arabalar yenilendikçe zevki kalmıyor ya
şimdi nasıl yani siz gaza yüklenince dııııırrr dı dı dı dı dı yapmıyor mu ? :D

Bu arabalar yenilendikçe zevki kalmıyor ya
şimdi nasıl yani siz gaza yüklenince dııııırrr dı dı dı dı dı yapmıyor mu ? :D
aynen öle yapmıyorrr=)

peki bunun zararı varmı sonuçta nerdeyse 7000 devre yaklaşiyor araç forumda okumuştum eleman 7000 devir yapmiş arıza lambaları yanıyormuş ?
yanii her güzl şey gibi bunnda zararı var=) ama o kdr yok zatenn o devrden sonrasıı zararr die admlr bu kesiciyi yapmşlrr die düşnyrmm:D kalkıpta hep kesiciylee gezmedkçee fazlaa zorlamadıkça motoruu aşırı prblem olcagını sanmıyorumm tabii genede kesicide motor zorlanıo

yanii her güzl şey gibi bunnda zararı var=) ama o kdr yok zatenn o devrden sonrasıı zararr die admlr bu kesiciyi yapmşlrr die düşnyrmm:D kalkıpta hep kesiciylee gezmedkçee fazlaa zorlamadıkça motoruu aşırı prblem olcagını sanmıyorumm tabii genede kesicide motor zorlanıo
geçen yüklendiğimde ilk defa motorun okadar yırtındığını duydum egzost orjinal biraz güzel birşey olsa çokda süper ses yapardı diye düşündüm :) 2.vites 110 civarıydı gaz kestiğinde

Geri