Z22SE bende de yok ![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arçta olmaması gerçktn büyük kayıp=)Z22SE bende de yok![]()
ses olması değilde araba çok deli gidiyor ilk defa koltuk sırtıma yapişti diyebilirim 4000devirden sonra çıldırıyor araba tutamıyorsun sanırım motor açik olması çok önemli hele 6000devirdeyken sesi ve gidişi görmelisin extra hiç birşeyde yok x16xel motor işte 1.6beyler degmez yapmayin, zararli.
ses olsa ne olur araba gitmedik ten sona
once bir forged piston ve kol alin ondan sonra isterseniz 9 bin cevirin.
ses olması değilde araba çok deli gidiyor ilk defa koltuk sırtıma yapişti diyebilirim 4000devirden sonra çıldırıyor araba tutamıyorsun sanırım motor açik olması çok önemli hele 6000devirdeyken sesi ve gidişi görmelisin extra hiç birşeyde yok x16xel motor işte 1.6
ben zaten standart kullanırım zorlamam aracı modifiyede sevmem orjinali neyse odur benim için sadece birkere denemek için yaptım ama sen ses var gidiş yok demişsin gidişide baya iyiydi bu sebeple söyledim zaten hıza gerek yok sesede orjinal duruşu yetiyor keretanıntabii ki zevkli yalniz, madem o kadar zorliycam diyosun ona gore besle
Mesela ornek olarak 0w40 yag al, yani yuksek devir cevirmende daha iyi koruma ve daha az asinma sagliyacak.
97 oktan benzini de unutma
baski balatayi daha kisa sure de degismek zorunda kalicaksin ( spor organik debriyaj balatasi alman fenada olmaz ( TR de bulursan ki yok))
minimum aklima gelenler bunlar, ama ben saglam modifiyeciyim dersen (tavsiyem) ve atmo olarak yurutucem dersen tavsiyem krom headers ve komple egzoz ile basla dereceli egzantrik,port polish, performans emme manifoldu, yuksek sıkıştırmali piston derken 150 HP lik bir astran olur.![]()
motoruna göre yazılımına göre değişiooo olup olmadığıııbenim araç 2000 astra g kesici var 2004 te yok diyolar anlamadım??