Astra G konsol renk seçimi tavsiye

Astrag2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba bugün aracımın konsolunu söktüm vites ve el freni körükleri dahil klima butonlarını herşeyi boyayacağım. Bütün durması açısından. Fakat renk seçiminde kararsızım. 2 saat kadar sonra boya almaya gideceğim. Renk seçiminde kararsızım. Tavan çok açık bej gibi görünüyor o renkte yapsam nasıl olur? Birde bej renginin aracıma yakışıp yakışmayacağı konusunda kararsızım. Sportif olmasına özen gösterdim fakat bej renk bana göre asil ve modern. Sizin görüşleriniz nedir? Hangi renk yapayım? İçinde kırmızı aydınlatma var araç mavi. Görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

Birde boyama işleminden önce konsolu zımparalamalımıyım yoksa direk boyamalımıyım? Boyanın dökülmesini istemiyorum üstüne vernik gibi bişeyler yapmam gerekir mi?

eoojN2.jpg

KdmPNL.jpg

xGaB47.jpg

eWm0pL.jpg

konsol çok temiz neden bozmak istiyorsun ? direksiyon konsol bütün duruyor. boyama yaptığında o bütünlük gidecek ve daha kötü olacak. bu şekilde konsol ve direksiyonu temiz duran g kasa astra bulmuşsun bozma bence.

değişim yapmak çok hoşuma gidiyor şuan alışveriş için çıkmak üzereydim. Bej yapmaya karar verdim tavanda beje yakın açık bi renk. Kapıdaki kumaşlarıda bej yapıcam. Bej halı paspas alıcam. Birde aydınlarmaları gün ışığı ledlerle değiştirmeyi düşünüyorum. Direksyonuda komple bej yapma niyetindeyim. Gençlikten olsa gerek araç durdukça batıyor. Farklılık olsun istiyorum. Üzerlerine boyadıktan sonra mat vernikte atıcam ömürlük olmasalar bile 2 3 sene dayanırlar gibime geliyor. Mavi ve ya kırmızı yapma niyetindeydim ama resimdeki konsol beni çok etkiledi.Yorumunuz için teşekkür ederim.

152nrzo.jpg

astrada arabamı ! heleki laciverti.hayatta satamazsın sen bu arabayı..ama sana tavsiyem bu aracı sat ve dünyanın en mükemmel aracı vectra c al..yakıtıda azdır paran cebinde kalır..

:D

şaka bi yana ben aracını cok begeniyorum..rengi cok güzel astra g zaten bi efsane..ne kadar ilgi gördügüde aşikar.. lacivert ve siyahın uyumuda cok hoş ancak bas artık şu aracı :)

birde iç renk konusunda bej dogru karar..ancak cok dikkatli olmalısın..paylaşıtığın bej tonu cok hoş ancak trde yapılan uygulamalarda bu tonu yakalıcam derken sarıya kaçık kötü bir uygulama çıkıyor..açık tonda bir boya ile uygulama yapman gerektigini düşünüyorum..sarıya kaçarsa kötü durur.dikkat et.

astrada arabamı ! heleki laciverti.hayatta satamazsın sen bu arabayı..ama sana tavsiyem bu aracı sat ve dünyanın en mükemmel aracı vectra c al..yakıtıda azdır paran cebinde kalır..

İroninin dibine vurmuş adam burda :sulanma:

Konuya dönersek, bence ön konsola hiç bulaşma. Ömürlük binerim ben bu arabaya diyorsan tamam ama gün gelirde satar daha iyisini alırım diyorsan hiç elleme. Orjinal ve mükemmel duruyor, gözlerim kamaştı adeta maşallah... :cool:

şaka bi yana ben aracını cok begeniyorum..rengi cok güzel astra g zaten bi efsane..ne kadar ilgi gördügüde aşikar.. lacivert ve siyahın uyumuda cok hoş ancak bas artık şu aracı :)

birde iç renk konusunda bej dogru karar..ancak cok dikkatli olmalısın..paylaşıtığın bej tonu cok hoş ancak trde yapılan uygulamalarda bu tonu yakalıcam derken sarıya kaçık kötü bir uygulama çıkıyor..açık tonda bir boya ile uygulama yapman gerektigini düşünüyorum..sarıya kaçarsa kötü durur.dikkat et.

çok güldürdünüz beni :D yorumunuz için çok çok teşekkür ederim aracımı beğendiğinize çok sevindim. Basma fikri aklımda hep fakat para biriktiremiyorum elim ayağım durmadığından sürekli bişeyler yapıyorum (boyalara 110tl verdim oysaki sabredip yay için biriktirmem gerekirdi). Boya olarak bulamicam diye çok korktum ama fil dişi ni buldum. Resimdeki renk ile aynı. Şuan boyama aşamasından resimleri paylaşmak istiyorum. Tekrar yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu arada jantlarınızda gözüm var yaydan sonra bende istiyorum :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:34 ----------

İroninin dibine vurmuş adam burda :sulanma:

Konuya dönersek, bence ön konsola hiç bulaşma. Ömürlük binerim ben bu arabaya diyorsan tamam ama gün gelirde satar daha iyisini alırım diyorsan hiç elleme. Orjinal ve mükemmel duruyor, gözlerim kamaştı adeta maşallah... :cool:

ironi fenaydı :D

Aslında ömürlük binmek istiyorum üstelik turboda takmak istiyorum ama benzinden korkuyorum. aracımı beğendiğinize gerçekten sevindim. Acaba apaçi gibimi görülüyordur diye korkuyordum :D dışıyla yeterince oynadım. Birazda içiyle oyniyim dedim. Bilinçsizce hareket ediyorum farkındayım. Orjinaline nasıl dönerim bilmem. Ama şuanda gerçekten bana göre güzel görünüyor :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:39 ----------

xYmp6k.jpg

e75dDL.jpg

eXmN65.jpg

K6dbal.jpg

oo valla güzel olmuş keşke hazır sökmüşken yıpranan yerleride degiştirseydin

Çok güzel duruyorlar fakat şahsi fikrim vites körüğünü fildişi deriden diktirin boya çok sağlıklı olmayabilir, ayrıca bundan sonra konsolunuz çizilmelere karşı daha hassas olucağı için daha bi dikkatli olun. Ama ne olursa olsun güzel olmuş güle güle kullanın

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. El freni ve vites körüğü 8 yaşındalar. Değişim vakitleri geldi ama bütünlük sağlasın değiştirene kadar diye onları da boyayayım dedim :D Özel dikim konusunda da tavsiyenizi değerlendirmek aklıma yattı. sık sık esneyip gerileceğinden dökülür boyalar. Hazır değişim vakti gelmişken aynı renkte diktiririm. Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve fikirleriniz için

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:38 ----------

vernikte sürdüm 2 kat mat. normal boya tırnak darbesiyle direk çizilirken vernikte biraz daha zorlamak gerekiyor. Fakat daha dayanıklı yapmanın bir formülü varmıdır bilmem. Gerçekten dikkatli olmak lazım

Adamın elinden iş geliyor ya :)

Geri