Astra G konsol renk seçimi tavsiye

Vay çok güzel olmuş. İlk sayfadaki ile karşılaştırılmaz bile... Harika görünüyor.

Ellerinize sağlık...

Bencede çok güzel olmuş güle güle kullanın.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bencede çok güzel olmuş güle güle kullanın.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çok teşekkür ederim. Kumaş olarakta koltuğun ortasından geçen kumaşı başlıkları kapı kumaşlarını ve paspaslarıda fildişi yapıp bütünlüğü tamamlicam. Destek olan herkese teşekkür ederim

beğendim güzel olmuş. fakat sanki başka bir yerlerde istiyor. sağ sol havalandırmalar mesela. gerçi olmasa da olur belki.

beğendim güzel olmuş. fakat sanki başka bir yerlerde istiyor. sağ sol havalandırmalar mesela. gerçi olmasa da olur belki.

teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. Şimdilik bu şekilde bırakmaya karar verdim. Çünkü bu şekilde çok sağlam olmayacak. Macun astar gibi metaryallerde kullanmam gerekiyormuş kaliteli bi boyama için. Bu yüzden bi dönem bu şekilde kullanacağım.

Çok güzel olmus elinize kolunuza sağlık kumaşlarida boyadiginizda daha guzel olur :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah araç çok düzgün içide gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık

Çok güzel olmus elinize kolunuza sağlık kumaşlarida boyadiginizda daha guzel olur :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim aslında şuan kapı içleri şaft tüneli klimalar kapı koları herşeyi boyamak için sökmüştüm fakat plastik boyasına ihtiyacım varmış. Sprey boyayla tam tutmuyor plastiği ileride döküleceğinden korktuğumdan boyamadım.Macun astar gibi malzemelerde almam lazımmış. O yüzden biraz erteledim şimdilik bu şekilde. Kumaşları da boyamayı düşündüm fakat kumaş boyası falan tutmuyor dediler her sürtmede üstünüze geçer boya dediler. Bende cesaret edemedim. Kaplamalara baktım orjinal gibi durmuyor. kumaşı kaliteli bir şekilde boyatabilirsem heryeri boyayıp komple bej yapmak istiyorum :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:45 ----------

maşallah araç çok düzgün içide gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık

çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :rolleyes:

Öncelikle maşallah. Çok temiz ve diri. 4 sene 2001 1,4 sedan kırmızı kullandım. Babamın :) ( 2003-2007) oturaklı mükemmel bir kalitede. Sıfır jetta fsi aldık ama o rahatlığı yaşayamadık.

Renk olarak olmuş bitmiş artık. Güle güle kullanın. Zevkler ve rrenkler :) ben olsam karbon kaplardım gri tonlu.

Geri