2. fotoda plaka sanki iki adet vida ile tutturulmuş gibi görünüyor. Ben mi yanlış gördüm bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet 2 tane vida ile tutturulmuşvidaları çıkartıp şeffaf silikonlamı tutturmamı öneriyorsunuz yoksa plakalık mı takmalıyım[/QUOTE
Forumda görüp beğendiğim,takip ettiğim en güzel astra g araca sahip olduğunuzu düşünüyorum.Bende astra g kullanıyorum çok özeniyorum arabanın içine, far kenarlarına yaptığınız ledlere,far karartmasına vs. lakin elimden gelmiyor sizin gibi marifetli değilim anlayacağınız. Birkaç kendini bilmezin lafına uymayın. Sizin içinize siniyorsa yaptıklarınız gerisi boştur. Zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz. Saygı gösterilmesi gerekir..
evet 2 tane vida ile tutturulmuşvidaları çıkartıp şeffaf silikonlamı tutturmamı öneriyorsunuz yoksa plakalık mı takmalıyım[/QUOTE
Forumda görüp beğendiğim,takip ettiğim en güzel astra g araca sahip olduğunuzu düşünüyorum.Bende astra g kullanıyorum çok özeniyorum arabanın içine, far kenarlarına yaptığınız ledlere,far karartmasına vs. lakin elimden gelmiyor sizin gibi marifetli değilim anlayacağınız. Birkaç kendini bilmezin lafına uymayın. Sizin içinize siniyorsa yaptıklarınız gerisi boştur. Zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz. Saygı gösterilmesi gerekir..
çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim yapmak istiyosanız hiç durmayın bende hep şüpheyle yaklaştım ama yaptıktan sonra bu kadar kolaymıymış be diyosunuz. o koca konsolu sadece 4 vida tutuyodu. hevesiniz varsa ilk boş zamanınızda yapın bence![]()
evet 2 tane vida ile tutturulmuşvidaları çıkartıp şeffaf silikonlamı tutturmamı öneriyorsunuz yoksa plakalık mı takmalıyım
Bence plakalıklar güzel durmuyor. Plakanın üstünde herhangi bir vida v.s. de güzel durmuyor. Plakayı arkadan çift taraflı bant ve silikonla tutturabilirsiniz. Çok sağlam oluyor. Fakat nasıl bir silikon kullanılıyor bilmiyorum.
Bence göze daha güzel geliyor. Gerçi bu kadar temiz, güzel aracın yanında o da kusur kalsın. Allah kaza bela vermesin...
çok teşekkür ederim. yeni nesil çift taraflı bantlardan gördüm dün boyaları alırken. 120KG taşımaya dayanıklı yazıyordu. Onlardan alıp yapıştırmak iyi fikir
o bantlardan aldım.kendine hayırları yok..cam silikonu en güzel..sanayide oto camcıya rica edip biraz sıktırırsın plakalara.öyle takarsın
Plaka önemli. Yolda düşse farkına varamasan gider. Bir de onunla uğraşırsın. Bence kaliteli bir çift taraflı bant. Aynı zamanda siyah silikon. Benim iki aracımın da plakaları bu biçimde yapıştırıldı, kaya gibi oldu.