Astra G konsol renk seçimi tavsiye

Böyle işlere girişmek güven,özveri ve tecrübe ister :) vallaha helal olsun.
Şuan lık güzel bir görüntü olmuş. Ornek aldığın araçtan dolayi da güzel gözüküyor olabilir. Montaj sonrası resimleri de bekliyoruz

seve seve. Teşekkür ederim yorumunuz için. siz orjinallikten yanasınız beğendiğinize sevindim :D aracın sorumluluğu her ne kadar benim olsada koltuk ve kapı kumaşlarını boyama konusunda annemden çekiniyorum :D yaptığım hiçbir şeye birşey demedi beğenmese bile güzel dedi ama bu sefer konu ciddi sanki geri dönüşü olmayan birşey. Koltuk ve kapı kumaşlarını boyamak :D bu kumaşlara düzgün bi çözüm bulamaz mıyım? Kaplama desem kumaşı tutmaz boya desem geri dönüşü var mıdır? birde bu boyadığım plastik parçalara vernik attım ama yinede çiziliyor bastırınca. daha dayanıklı olması için ne yapabilirim

astrada arabamı ! heleki laciverti.hayatta satamazsın sen bu arabayı..ama sana tavsiyem bu aracı sat ve dünyanın en mükemmel aracı vectra c al..yakıtıda azdır paran cebinde kalır..

:D

şaka bi yana ben aracını cok begeniyorum..rengi cok güzel astra g zaten bi efsane..ne kadar ilgi gördügüde aşikar.. lacivert ve siyahın uyumuda cok hoş ancak bas artık şu aracı :)

birde iç renk konusunda bej dogru karar..ancak cok dikkatli olmalısın..paylaşıtığın bej tonu cok hoş ancak trde yapılan uygulamalarda bu tonu yakalıcam derken sarıya kaçık kötü bir uygulama çıkıyor..açık tonda bir boya ile uygulama yapman gerektigini düşünüyorum..sarıya kaçarsa kötü durur.dikkat et.

Adam espiri yapiyor ya. Valla vectra dunyanin en mukemmel aracimi deseler degil derim ama senin her iki aracinada cakar gecer derim ;) hadi hayirli isler

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam espiri yapiyor ya. Valla vectra dunyanin en mukemmel aracimi deseler degil derim ama senin her iki aracinada cakar gecer derim ;) hadi hayirli isler

lütfen konumu kirletmeyin yeterince konuyu mahfettiğiniz gibi yöneticilerden rica ediyorum bu yorumun kaldırılmasını

Sanirsin forumu babasi aldi konumu kirletmeyin diyor. Hey allahim

Kavga etmeyin, dağılın bakayım! :)

Gerçekten büyük cesaret! Tebrikler...

Tabii zevk meselesi... Kimine çok güzel gelir kimine berbat. Fakat bu kadar temiz bir göğüse kıyamazdım ben. Aslında iki renk göğüsler güzel. Ama nedendir bilmiyorum örnek fotodaki Astrayı beğenmedim ben. Bir şeyler eksik ya da fazla, çözemedim...

Yıpranmış parçalar değiştirilse güzel olurdu aslında. Bir de bu nasıl bir boya? Her tür malzeme boyanabiliyor mu? İlk defa gördüm açıkçası.

Son olarak arka plaka olmamış yahu! :) Biraz bant ve silikona bakar. Bu biçimde pek güzel durmuyor.

Sanirsin forumu babasi aldi konumu kirletmeyin diyor. Hey allahim

babam olsa ilk gideceklerden birisiniz. Bu kadar saygılı ve disiplinli bir forumda böyle saygısızlıklara yer verilmesini anlamıyorum. Ne nane olduğunuzu anlamak için tüm mesajları arattır demek yetiyor. Kötülemediğiniz araba , renk , performans , modifiye , aksesuar , uygulama kalmamış. Derdiniz varsa özel mesajdan yazın. Zevkle paylaşım yaptığım konumdan uzak durun. Eğer konuya müdahale edecek biri varsa oda yönetimdir. Sen ve kötü emellerin değil.

babam olsa ilk gideceklerden birisiniz. Bu kadar saygılı ve disiplinli bir forumda böyle saygısızlıklara yer verilmesini anlamıyorum. Ne nane olduğunuzu anlamak için tüm mesajları arattır demek yetiyor. Kötülemediğiniz araba , renk , performans , modifiye , aksesuar , uygulama kalmamış. Derdiniz varsa özel mesajdan yazın. Zevkle paylaşım yaptığım konumdan uzak durun. Eğer konuya müdahale edecek biri varsa oda yönetimdir. Sen ve kötü emellerin değil.

;) :bir:

Kavga etmeyin, dağılın bakayım! :)

Gerçekten büyük cesaret! Tebrikler...

Tabii zevk meselesi... Kimine çok güzel gelir kimine berbat. Fakat bu kadar temiz bir göğüse kıyamazdım ben. Aslında iki renk göğüsler güzel. Ama nedendir bilmiyorum örnek fotodaki Astrayı beğenmedim ben. Bir şeyler eksik ya da fazla, çözemedim...

Yıpranmış parçalar değiştirilse güzel olurdu aslında. Bir de bu nasıl bir boya? Her tür malzeme boyanabiliyor mu? İlk defa gördüm açıkçası.

Son olarak arka plaka olmamış yahu! :) Biraz bant ve silikona bakar. Bu biçimde pek güzel durmuyor.

bu forumun sizin gibilere ihtiyacı var.

O boya sprey boya her yüzeye olmuyor sanırım ama boyadım :D Plastik boyanabileceği yazıyordu ama fazla sıkınca bazı yerler naylonun üstüne mürekkep dökmüş gibi toplandı. Biraz sıkıntılı oldu ama orjinali kadar sağlam olmadığı kesin. Üstüne 2 kat mat vernikte attım normal boyanmış halinden daha sağlam oldu. Jantlarımın boyalarıda çıkmaya başladı onlarıda tekrar boyayıp vernik atıcam. Yıpranmış derileri özel olarak diktirmeyi karar verdim çünkü boya kıvrıla kıvrıla dökülüyor. Birde plaka konusunda anlamadım. Yamru yumru onumu diyorsunuz yoksa çerçevesi olmayışınımı :D veya vidalarınımı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:38 ----------

resimdeki astradaki eksiklik bence klimaların boyanmamış olması. Yarısı siyah yarısı beyaj karmaşık durmuş o yüzden ben dörtlü butonu kalorifer ağızlarını ve manuel klima tuşlarını boyadım. Resimde yok ama aşağısı çok sade yavan oldu diye çakmağın dışarı atan sigara amblemi olan kısmını kazıdım. Hoş bir bütünlük oldu. Dahada bütünleştirmeye çalışacağım

Geri