- Konuyu Başlatan
Adamın elinden iş geliyor ya
çok teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın elinden iş geliyor ya
astrada arabamı ! heleki laciverti.hayatta satamazsın sen bu arabayı..ama sana tavsiyem bu aracı sat ve dünyanın en mükemmel aracı vectra c al..yakıtıda azdır paran cebinde kalır..
şaka bi yana ben aracını cok begeniyorum..rengi cok güzel astra g zaten bi efsane..ne kadar ilgi gördügüde aşikar.. lacivert ve siyahın uyumuda cok hoş ancak bas artık şu aracı
birde iç renk konusunda bej dogru karar..ancak cok dikkatli olmalısın..paylaşıtığın bej tonu cok hoş ancak trde yapılan uygulamalarda bu tonu yakalıcam derken sarıya kaçık kötü bir uygulama çıkıyor..açık tonda bir boya ile uygulama yapman gerektigini düşünüyorum..sarıya kaçarsa kötü durur.dikkat et.
Adam espiri yapiyor ya. Valla vectra dunyanin en mukemmel aracimi deseler degil derim ama senin her iki aracinada cakar gecer derim hadi hayirli isler
HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirsin forumu babasi aldi konumu kirletmeyin diyor. Hey allahim
HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
babam olsa ilk gideceklerden birisiniz. Bu kadar saygılı ve disiplinli bir forumda böyle saygısızlıklara yer verilmesini anlamıyorum. Ne nane olduğunuzu anlamak için tüm mesajları arattır demek yetiyor. Kötülemediğiniz araba , renk , performans , modifiye , aksesuar , uygulama kalmamış. Derdiniz varsa özel mesajdan yazın. Zevkle paylaşım yaptığım konumdan uzak durun. Eğer konuya müdahale edecek biri varsa oda yönetimdir. Sen ve kötü emellerin değil.
Kavga etmeyin, dağılın bakayım!
Gerçekten büyük cesaret! Tebrikler...
Tabii zevk meselesi... Kimine çok güzel gelir kimine berbat. Fakat bu kadar temiz bir göğüse kıyamazdım ben. Aslında iki renk göğüsler güzel. Ama nedendir bilmiyorum örnek fotodaki Astrayı beğenmedim ben. Bir şeyler eksik ya da fazla, çözemedim...
Yıpranmış parçalar değiştirilse güzel olurdu aslında. Bir de bu nasıl bir boya? Her tür malzeme boyanabiliyor mu? İlk defa gördüm açıkçası.
Son olarak arka plaka olmamış yahu! Biraz bant ve silikona bakar. Bu biçimde pek güzel durmuyor.