Astra g maun kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cavit63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cavit63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kaplama yerine araba boyasıyla aynı renge boyansa olurmu acaba ben yaptırmayı düşünüyorum tabiki boyanmadan önce tamponlara boya atılmadan önceki maddeden atmak koşulu ile ,fikirlerinizi bekliyorum

işçilik güzel olursa,gerçekten çok güzel oluyo zımpara astar boya.vs çok iyi atılmalı bende önceden düşünüyodum üşendğim için kaplama yoluna gittim.

Renk olarak karar veremedim.bordo veya metal rengi arasında kaldım araba zaten metal rengi arkadaşla konuştum getir yapalım dedi.:D

bence yapma kaplattır.

Bugün metal rengine metalik boya ile boyadık çok güzel oldu yanlız ön gögüsü sökmek baya meşakatli ugraşmak gerekiyor fakat hakikaten arabanın içi degişti tavsiye ederim.

irmscher metalik konsol

Ben ebay dan orjinal konsol aldım. resimleri ekte. Kaplamaya güvenemedim. Daha hesaplı geldi çünkü kaplamalar 110 YTL.

hocam bunu kaça aldın ?

Fiyat ise 25 Euro. Burada gittigidiyorda bazı uyanık vatandas bunu 250-300 ytl gibi fiyata satınca yurtdısından kendim orjinal aldım.

Fiyat ise 25 Euro. Burada gittigidiyorda bazı uyanık vatandas bunu 250-300 ytl gibi fiyata satınca yurtdısından kendim orjinal aldım.
kardesim bu konsoldan bana temın edelırmısın bende almak istiyorum:D

Geri