Astra G Njoy - Elegance Hakkında

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
k@lken arkadaşımız c200den wazgeçip otomatik wites astra almak istiyor.njoy yada elegance tercih ediyor.az km'li temiz bişi bir sene kullanacak.njoy donanımsal olarak içeriği nedir.hangi yıldan itibaren satışa sunuldu.piyasası fln nedir sizce ederi fln....

benımkı elegance otomatik vites. 8 airbag (aslında 6 ama 8) yan perde airbagı var tek parça halınde. digital klima. içten kararn dikiz aynası yagmur sensöru abs sis farı bu arada satabilirim:)

İstanbuldaysan görüşelim telefonunu at pmden bide aracın fiyat kmsini yazarsan sevinirim

kalken oolum çok gayet uzakta ben biliorum nerde olduğunu:pmusa ustanın aracı on numaradır.bi konuş yine de...

konustukta fazla acılmak ıstemıyor arkadaş:) vectra gl vereyım 96 model 1,6 ???:)

arkadaşın düz wites fobisi war.bi beceremedim ondan kurtarmayı.yoksa ben ona düz vites neler çıkarıorum ama tümü manuel işte.ama otomatik kullanıp da manuele geçmek zor.o tecrübelerden en acısını yaşadm ben de.şimdi ise minibüsçüler gibi oynayabiliorm:p

arkadaşın düz wites fobisi war.bi beceremedim ondan kurtarmayı.yoksa ben ona düz vites neler çıkarıorum ama tümü manuel işte.ama otomatik kullanıp da manuele geçmek zor.o tecrübelerden en acısını yaşadm ben de.şimdi ise minibüsçüler gibi oynayabiliorm:p
evet evet katılıyorum sana hatta debrıyajı yakmıstın:D :D :D :kop: :kop: :kop: (kusura bakma guldum)

evet evet katılıyorum sana hatta debrıyajı yakmıstın:D :D :D :kop: :kop: :kop: (kusura bakma guldum)

abi gül onlar geyik wideolar:) .ben pek semiyorum öle şeyler yapıp yayınlamayı anca geyik oldu mu işte:D kalken az yemedi başımı wideo wideo die:D bi tane war kalkış wideosu trafik olmayan yerde çektim 12snde 0-100.o kadar ama o wideo da ne eelenmiştim yaa.sonrası acıydı biraz ama olsun...

21500YTL ye bi 2004 Opel Astra 1.6 Enjoy otm. buldum 40000kmde alınır mı fiyat nasıl?

Yarın gidip görüşücez vurğu boyası yokmuş uygunsa perşembe alıcam?

Son düzenleme:
Geri