Astra G Njoy - Elegance Hakkında

Gittim arabaya baktım kapıda ufak bi çizik dışında bir sorun gözükmüyor araç iyi durumda 21000YTLye anlaştık kaparo bıraktık ayın 10u gibi bi sorun çıkmazsa alıcaz:)

Njoyun içi gerçekten kaliteli duruyor ben bu kadarını beklemiyodum 1.4GL sine çok bindim ama Njoy gerçekten ayrı iyi dileklerin ve yarımların için teşekkür ederim:)

astrammm sende saol inş hayırlısı aracı alırsam sonucu bildiririm fotoları paylaşırım...

gl dediin benim araç laaa:p sen onu yılbaşına dooru gör bir de.çook şey deişcek çokk.her ne kdr kt8 jant modeline için gittiysede yapcaz bişiler...

Valla çok fark var oha buda mı astra dedim njoyun içine binince herşey pazartesi belli olucak:)

arslanın arabasına laff yok :D arslan noluyo yavv acebaa işe girmişken krom gösterge paneli falanda mı yaptırsaydın:p yok yok senin araba sahiden çok şekil oldu son günlerde

abi ben şahine benzetiyorum nedense o egzozlardan sonra:p yaa samet iç kısıma geçicem dış bitince.kadran için g kasa mavi ışıklandırmalı gsi kadranı düşünüyorum.o da bulabilirsem ama onlara daha war.en aşağı1-1buçuk ay kadar.özellkle kalkene inat kadranı bulcam adam taktı kafayı:)

Geri