Astra G Njoy - Elegance Hakkında

selam..
g kasanın hastasıyım,aylarca sıkı bir araştırmayla g kasanın(hb) alınabilecek en iyi modelinin elegance ve enjoy olduğunu öğrendim cd ve editionda donanımlı ama modelleri düşük paramı 21,000 ytlye çıkardım musanında dediği gibi elegance 1 numara g kasadaki son üretimi 2004,tür bende bunu almaya çalıştım ama nisanda fiyatlar yüksekti 23,ten aşağı bulamadım temiz bi modeli zaten az km bulmakta çok zor olanıda ateş pahası sonra enjoy,a yöneldim hatta karartılmış stopları ve farlarıyla daha spor ve cazibeli geldi bana donanımı eleganceyle kıyaslanmasada alaşım jant,cd çalar,gövde rengi çıta kapı kolları ve aynalar,krom kapı içi kolları vs..fena değildi birde yol bilgisayarı var türkçe ama 2004,lerde 2005,modelide yok zaten gelgelelim bunada temizine 22,nin altına inmediler birtane buldum emsalsizdi 2004, 30.000 km garaj arabası çizik yok şimşek gri(bence ençok yakışan renk) üstelik orijinal sunroof,lu idi adam 22.500,den kuruş inmeyince bende bir galeriden şuan kullandığım 2005,comfort,u aldım 15.000 km 21.000,e ama hala enjoy elegance görünce bi ah çekerim resimdeki araç gayet güzel fiyatta bastırırsan 21,e olur gibi enjoy,lar gerçekten güzel arabalar fiyatlarıda bu sıralar çok uygun birde cam filmi yaptırdınmı tadından yenmez,yalnız iyi bir serviste içine dışına komple baktır sonra başın ağrımasın şimdiden hayırlı olsun..

:alkis: :good: işte yorum budur.sağolasın....

görünüş için enjoy elektronik donanım için elegance tercih edilebilir ama bana sorarsan njoy almanı tavsiye ederim

görünüş için enjoy elektronik donanım için elegance tercih edilebilir ama bana sorarsan njoy almanı tavsiye ederim

:eek: :eek: görünüşlerinde tercihini etkileyecek kadar ne gibi fark var anlamadım

:eek: :eek: görünüşlerinde tercihini etkileyecek kadar ne gibi fark var anlamadım

karartmalı far ve stoplar orta konsoldaki renk farkı göstergelerdeki alüminyum çerçeveler gibi göze hitap eden artılar :D elegance zaten tek farkı dijital klima ve airbag sayısı bildiğim kadarıyla

xenon opsiyonu fln da wardı elegance da ama alan oldu mu bilmiorum:D bugn saat 4buçuk gibi araca bakcak.arkadaş o kadar yıldız da yıldız die söylendi.aracı alırsa piste körfez organizasyonuna da katılmak istiyor...

Bu gün 5 gibi araca bakmaya gidicez araç 2-3 aydır yatıyomuş araç fazlasından satılıyor kazası boyası kesinlikle yok diyorlar gidip bakıcaz bu akşam beğenirsek perşembe günü bi servise gösterip alıcaz...

Bildiğiniz Avcılar civarında opel servisi varmı işini iyi yapan?

inşallah bir aksilik çıkmaz bende kusursuz çiziksiz garaj arabası diye gittiğim bi araçta hayla kırıklığına uğramıştım fotoda tertemizdi gördüğümde pastalanmış sürtükler vardı adam istanbul trafiğinde olur canım okadar demişti soğudum hemen araçtan kartal civarında servis bilmmiyorum ama 1.kesinlikle km,yi kontrol ettir orijinal olduğundan emin ol 2. boyanın heryerini kontrol ettir parça boya olabilir anlamazsın bile tekrar hayırlı olsun..

Geri