resimdeki sarı kabloyuda şaşeye bağlıyolar arkadaşlar.. aslında aynı kabloymuş ikiside..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz abi videoda ki bağlantılar bu şekilde ama sen 3 bağlantıdan bahsetmişsin 4 . bağlantı yokmu anlayamadım çift kilit için iki tane kablo yokmu
iyide burada kondansatörün eksi ucu şase iştedevreyi ilk yapan ufuk hocamızada (nick: usuruh) teşekkür etmeden geçmeyelim
bende sorunsuz uzun zamandır çalışıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 9418
Ekli dosyayı görüntüle 9419
bu resim ingiltereden bi astra gnin resmi olduğu için bzim arabalarda bu beyin yolcu tarafındacengiz burası neresi. tam çıkartamadım..gaz pedalının solu gibi duruyo...
orda hiç böyle bişey görmedim valla
arkadaşlar affınıza sığınarak elektronikten fazla anlamıyorum besleme bacaklarını bilmiyorum ama eklediğim resimde uçları numaralandırdım numaralı uçların nereye bağlanacağını yazarmısınız
arkadaşlar affınıza sığınarak elektronikten fazla anlamıyorum besleme bacaklarını bilmiyorum ama eklediğim resimde uçları numaralandırdım numaralı uçların nereye bağlanacağını yazarmısınız
sizin eklediğini resimde kahve ile sarı kablo şaseyemi bağlanıyor ikiside
çok teşekkür ederim istediğim açıklama buydu ilk sayfadaki videoda çift kilitlemeye iki uç bağlanacağından bahsedilmişti demekki yanlış anlamışım1 VE 2 NOLU BACAKLAR BESLEME BACAKLARI
BUNA GÖRE
röledeli besleme bacaklarından diyotsuz kalan ucu: kahverengiye (şaşe) YANİ SENİN RESMİNE GÖRE 1 NOLU UCU
röledeli besleme bacaklarından diyotlu olan ucu : siyah mavi'ye YANİ 2 NOLU UCU
kondansatörün (-) ucu: yine kahverengiye(şaşe) YANİ 3 NOLU UCU
kandansatörün diyotlu ucu : kırmızı maviye gelecek şekilde yaparsanız devreniz tamamdır YANİ 4 NOLU UCU
astra g araçlarda sağ ön yolcu koltuğunun olduğu bölümde ayak basma kısmında sağ ayak tarafında kalıyor. vidayı çıkarınca göreceksiniz bağlantı yapılacak beyini....cengiz burası neresi. tam çıkartamadım..gaz pedalının solu gibi duruyo...
orda hiç böyle bişey görmedim valla