devreyi silikonla kaplasak nasıl olur acaba
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra g araçlarda sağ ön yolcu koltuğunun olduğu bölümde ayak basma kısmında sağ ayak tarafında kalıyor. vidayı çıkarınca göreceksiniz bağlantı yapılacak beyini....
evet arkadaşlar sonunda ben de camlarımı çift kilitleme ile kapatıyorum.ilk başta 5 amperlik farklı bir röle kullandım kafayı yedim olmadı.sonra videoda anlatılan sarı röleden buldum ilk denememde çalışmaya başladı.hepinize çok teşekkürler.devreyi cengiz arkadaşın dediği gibi merkezi kilit beyninin olduğu yere(yolcu tarafı sağ ayak yanı) monte ettim.resimlerini de çekebilirim isterseniz.
Bu çalışmalarda bize yol gösteren gökhan ve cengiz arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.onların sayesinde araçlarımız her geçen gün yeni bir özelliğe kavuşuyor.
konunun başlarında Vectra için kumandadan cam kapama tech2 ile yapılıyor yazılmış ama devamında @lampard'da devre yapmış, tech2 iş görmeyecek mi yani?
birde çift kilitleme olması şart mı? araba cdx olmasına rağmen konsolda çift kilit düğmesi (alarm düğmesi gibi resmi var) yok ve kumandadan kapıları kilitledikten sonra 10 sn içinde tekrar kilite basmama rağmen çift kilit yapmıyor, yani kilit tamamen kapının içine girmiyor. benimde mi devre yapmam lazım?