Astra G Otomatik Cam Kapatma (çift kilitleme ile)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm arkadaşlar.2005 model Opel Astra classic 1.4 twinport aracıma otamatik cam kaldırma modülünü dün itibariyle takmış bulunmaktayım.Elektronikten anladığım için zor olmadı.Devreyi yaptıktan sonra eski tip nokıa telefon şarj cihazı kutusuna monte ettim.Gayet güzel çalışıyor.Güvenlik için 2 amperlik bir sigortayı şase ile devre arasına daha sonra ekleyeceğim.Ayrıca devreyi taktıkdan sonra çamlar otamatik kapanırken camı biraz zorladığımda camın kapanması durup yarıya kadar açılıyor.yani sıkışmaya karşı koruma.Bu özellik daha önce olmuyordu.Bunu daha önce bir kaç kez denemiştim.Yani bir taşla iki kuş.Şimdi sıra curuise sistem ve otamatik far devresinde.Bağlantı aşamaları resimlerde gösterilmiştir.
Resimleri tekrar yüklüyorum.

Ekli dosyalar

• jpg-1.webp
    jpg-1.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 221
  • jpg-2.webp
    jpg-2.webp
    39.7 KB · Görüntüleme: 213
  • jpg-3.webp
    jpg-3.webp
    37.9 KB · Görüntüleme: 183
  • jpg-4.webp
    jpg-4.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 190
arkadaşlar konuyu en başından itibaren okursanız daha başarılı olursunuz

bu resmi bir arkadaşımız yayınlamıştır gayet açıklayıcıdır.umarım yardımı olur,herkese kolay gelsin...

Sağ ön kapının ordan yapanlar için
4.webp

Son düzenleme:
arkadaşlar video linki çalışmıyor. linki verirseniz iyi olacak, yapılışını seyrederdik..tşk.

vectra b aracına bu devreyi uygulayan varmı yada opcom ile yapan biri varsa yardım edebilirmi?

cengiz bey ilginiz için teşekkür ederim.. bunu opcomla yapamazmıyız ya da devreyle

gökhan abi bu işlemi bnm corsa c ye de yapalım ya. müsait oldugun birgün. olmaz mı???

harika olmuş modüller ilk kapatışta kapatıyor..

Benin araçta camlar ilk kilitlemede kapanıyor. Aldığım da öyleydi.Tek mi yoksa çift mi olmalı.

Forumda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum mükemmel oldu camlar artık çift kilitleme kapanıyor.

Geri