Astra G Performans Filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bluefear53 iyide arkadaşım o mert tuningde gösterdiğin kiti nasıl uygulayacaz...birebir uyumlumu...bi sakıncası olurmu oradaki oksijen sensörünü falan nasıl yapcaz....yardım edersen sevinirim....aracım 2004 astra g hb njoy....selamlarımla...

bluefear53 iyide arkadaşım o mert tuningde gösterdiğin kiti nasıl uygulayacaz...birebir uyumlumu...bi sakıncası olurmu oradaki oksijen sensörünü falan nasıl yapcaz....yardım edersen sevinirim....aracım 2004 astra g hb njoy....selamlarımla...
A.S sensorlerın yeri var kıtın ustunde bırebır uyuyo sakıncasi yok ;)

Son düzenleme:
en iyisi cold air intake kittir en pahalısı da budur ortalama olanı ise kapalı kutu içi filtredir açık filtre soğuk havalarda iyiyse bile yazın sıcak hava çekeceği için güç kaybına neden olur...

açık fiiltreyi sıcak havadan korumak için kendinizde borularla kit yapabilirsiniz eliniz yakışıyorsa tabi altı üstü filtre çok bişey beklememek gerek...

bu arada isteyen olursa bende 3 kere ya kullandım ya kullanmadım K&N açık hava filtresi var...Satabilirim uygun fiyata...

kardeşim ufak ufak ses alırsın zaten ecoteklerden guzel fomurtu duyarsin fazla bundan beklentı bekleme hayırlı olsun ;)

Herkeze merhabalar,

Bende aracıma hava filtresi takmayı düşünüyordum fakat bazı soru işaretlerine takıldım.Sıcak hava alır.Eco larda ses almazsın vs gıbi.Tanıdık bır tunıng cı arkadasım.Opellerde Simota'yı onerdıgnı soyledı.Almadan once denedım ve bu ay onu taktırıcam.Hepsını tek gecerım.Ama söyledıgım hava fıltresı Kit.fiyatıda ona göre.

arabaya hava filtresini taktırdığımdan beridir yüksek hızlarda (100 üstü) vitesi boşa atınca araba stop ediyor. aynı sorunu yaşayan var mı? LPG den dicem ama hava filtresini takmadan önce yoktu böyle bişi, yeni başladı.

Bu arada geçen haftaki yakıt tüketimim 10,6 Kuruş/KM :D

arabaya hava filtresini taktırdığımdan beridir yüksek hızlarda (100 üstü) vitesi boşa atınca araba stop ediyor. aynı sorunu yaşayan var mı? LPG den dicem ama hava filtresini takmadan önce yoktu böyle bişi, yeni başladı.

Bu arada geçen haftaki yakıt tüketimim 10,6 Kuruş/KM :D

dostum hava fıltresı takmadan once yoktu bole bısey deyıpte bu sekılde dusunmemen lazım.sonucta mekanık bır aletın uzerıne bınıyosun.sana omur boyu garantı vermıyorlar.hava fıltresını takıp 1 ay kullandıgında bole problem yoksa hava fıltresı ıle alaklı degıldır.ama sunu dıyebılırım belkıde olabılır.senın taktıgın hava fıltresı resımdekı gıbı ıse hala dogru durust hava cekemıyo olabılır.cunku farın arkasına gızlemısın.benım sana onerım on ızgaranın arkasından bır boru uzatıp hava fıltresının hemen onune dıger ucunu yanastır.yoksa bırak sen stop etmeyı yazın aracı yerın kaldıramazsın.bu tarz seylere onem verılmelı eger yapılacaksa tam yapılmalı.sonucta bu bır motor.kıt al basın agrımasın.ayrıca senın fıltrenın takıldıgı boruda celık degıl plastık ses otomatıkmen dusuyor.kıt takarsan celık boru ıcınde ses daha ıyı yankı yapmakta.arabanın cekısınde dusus varsa bence dırek cıkar fıltreyı zaten arcın lpg lı.orda bı dusus yasıyosun bu sekılde sıcakta cekersen dahada dusu yasarsın.Saygılar

arabanın çekişi iyi bir sorunum yok, sıcaklar artsın zaten sökerim filtreyi, 180 lira verip kit almam bi ton para. zaten bunu da radyodan hediye diye aldım. hava filtresini takmadan önce stop etme hiç yaşamamıştım. filtreyi taktıktan sonra yapmaya başladı, bu kadar da tesadüf olmaz heralde.

bende kutu içi green var temizlemek için sökmüştüm orjinali kullanıyordum dün temizledim green i taktım fark ediyor tavsiye ederim...

Geri