Astra G Performans Filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar unutmayın ki soğuk hava ve benzin karışımı aracın performansı !!! ne kadar çok soğuk hava girerse yanma odasına yakıttan elde edilecek performans da o derece kalitei ve fazla olacaktır !! tüm bu kitler yerine küçükte olsa motorun soğuk hava basıncını istediği kadar alabilmesi için bir intercooler tavsiye edilir ... ;) bende açık hava filitresi kullanıyorum k&N sorun yoq .. bu kadar 1.6 16 walve motordan max. performans için hele 2000 edition lara chip tuning yaptırın ... :)

yazın filtre arabayı öldürdü resmen, o nedenle şu anda orjinal filtre kullanıyorum. kışa tekrar takarım heralde açık filtreyi. ya da 200 liraya kit alırm bilmiyorum. ama şunu anladım, bu tarz açık filtreler yazın öldürüyor arabayı.

yazın filtre arabayı öldürdü resmen, o nedenle şu anda orjinal filtre kullanıyorum. kışa tekrar takarım heralde açık filtreyi. ya da 200 liraya kit alırm bilmiyorum. ama şunu anladım, bu tarz açık filtreler yazın öldürüyor arabayı.
soguk hava saglamasan öldurursun aracı;)
bende kıt alıcam carbon soguk hava gırısı ıyı saglasın dıye;)
ulan bugun dugunde asıl asıl gazı yedık gene :D:D

şimdi elimizdeki K&N açık filtreye. bu pipercross taki gibi metal boru uydursak nasıl olur acaba? iş görürmü ozaman?sadece boruyu alabilirmiyiz?

bence zararlı motora direkt olarak çok hava gidiyor kirli karışım oluyor motorda zamanla yıpranır ben olsam taktırmam....

bence zararlı motora direkt olarak çok hava gidiyor kirli karışım oluyor motorda zamanla yıpranır ben olsam taktırmam....
temizlemessen bakım yapmasan haklısın gaz kelebegı kırlenıyor ;)

Radyo vizyondan kazandın heralde:)

bugün itibariyle söktüm, arabada bende biraz kafa dinleyelim :)

Geri