hayrola kanka>?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş yerınden ya adamla vardıye degıstık bugun kendı vardıyeme gıttım bırde bakarrım vardıye degıstım adam sahıs bugun ıse gelmıcekmış haberımız yok bızde bırsey soylemıyor akşam 9 kadar kaldım ayaklarım tutmuyor eve gelmem 10 buldu bora nalet olsun 3 kuruş ıcın 3 paralık ınsanlarla muhatap oluyoruz tazmınatım var dıye duruyom hazırani beklıyorum bız adama ıylık yapıyoz bır once vardıye degısıyoz bugun ıcın gelmıcem demıyor bıze anlıcan sap gıbı kaldık bızde
pahalımı yazıyorumkı ılgı cekmıyor anlamadım yenısı 400 380 arası anlamiş degılım bora bak kardeşim kafana göre ılanı verebılırsınKardeşim sıkma canını hepimiz öyle,pedallar sana gelince keyfin yerine gelirbu arad şu ledli stoplarını başka sitelerde ilan veriyim mi kardeşim uygunmudur senin için.
ıyı akşamlarİyi Akşamlar herkese...
tamam kardeşım ınsallah evde durcagına bırının ısını görsun para lazım opc konsolTamam kardeşim veriyorum bildiğim sitelere belki yararı olur.
valla sankı bızım forumda durgunluk var bana öyle gelıyor cözemedım eskıden koydugum ılanlar 15 20 gune satılırdı sımdı hıc bırsey satamıyoruz kolay kolayBurak bu opel kullanıcılarında bir sıkıntı var kesin,honda forumlarına bakıyorum millet mügenlere bir ton para bayılıyorlar,seatçılara bakıyorum cupra tamponlarına 1500 lira bayılıyorlar,astra g ye bir opc tamponu yapan görmedim,140 liraya ledli stop alan yok,50 liraya fk panjur alan yok sadece opelim kalitesinden sağlamlığından söz ediliyor yerim ulenn kaliteyi sağlamlığı böyle modifiyeci anlayışı olmamalı.